Lorena Balaci, atac la Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii! "Ce prostii a putut spune! A vrut să-şi facă reclamă!"

Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci, a atacat-o în termeni destul de duri pe Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, după ce aceasta a decis să se facă o anchetă în cazul morţii lui Ilie Balaci.

C.I.P., vineri 26 octombrie 2018 , 14:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Minunea Blondă" a încetat din viaţă duminică dimineaţă, la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit un atac de cord. A doua zi după tragedie, Sorina Pintea a comandat o anchetă prin care să se afle dacă s-a făcut totul pentru ca Ilie Balaci să fie salvat, anchetă pe care familia marelui fotbalist nu a cerut-o.

Aşa cum era de aşteptat, rezultatul anchetei a fost simplu: nu se putea face nimic pentru ca Ilie Balaci să mai fie salvat, iar toţi cei implicaţi în acest caz din partea Ministerului Sănătăţii şi-au făcut treaba ca la carte.

Lorena Balaci s-a enervat şi-a a făcut declaraţii despre acest lucru. "Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă, să se spună că munceşte. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. Vorbim de SMURD, nu vreo Ambulanţă de judeţ. Mai repede de 4 minute însemna să se teleporteze oamenii aceia! Dacă este o instituţie în ţara asta în care am încredere, aia este SMURD! Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l ţină pe tata pe lumea asta! L-au intubat, au făcut tot ce a fost omeneşte posibil. Am aflat ulterior că elicopterul era pregătit, ca să îl aducă la Bucureşti, în caz că îl stabilizau şi putea fi transportat.", a declarat Lorena Balaci pentru cei de la Libertatea. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si