Loteria bonurilor fiscale. Cei care au bonuri fiscale de 187 de lei emise pe 27 aprilie pot castiga la extragerea speciala

Persoanele care au efectuat cumparaturi pe data de 27 aprilie cu o valoare cuprinsa intre 187 lei si 187,99 lei pe un singur bon fiscal se pot numara printre castigatorii extragerii speciale de Anul Nou a Loteriei bonurilor fiscale daca au pastrat dovada, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti.

sâmbătă 31 decembrie 2016 , 18:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ministerul Finantelor a organizat sambata, in ultima zi a anului 2016, o extragere speciala de Anul Nou pentru loteria bonurilor fiscale, in studioul TV al Loteriei Romane, la care au participat toate bonurile fiscale emise intre 17 aprilie si 15 decembrie.

Fondul total de premiere a fost pastrat la un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 27 aprilie, in valoare de 187 de lei.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape, prima fiind cea de sambata, cu extragerea bilelor care au desemnat luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse din prima zi lucratoare a lunii ianuarie 2017, la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

La Loteria bonurilor fiscale din 20 noiembrie, la care au participat bonurile fiscale emise in luna octombrie, 86 de persoane au castigat cate un premiu brut in valoare de 11.627 de lei.

Cea mai recenta extragere a loteriei bonurilor fiscale a avut loc duminica, 18 decembrie, la care au participat toate bonurile fiscale emise in noimebrie, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, care va fi impartit la maximum 100 de persoane.

Pentru acest an au fost programate 12 extrageri lunare ale loteriei bonurilor fiscale si doua ocazionale, de Paste si de Revelion, pentru fiecare fiind acordate cel mult 100 de premii, cu o valoare totala de un milion de lei.

Anul trecut, valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, suma care s-a impartit intre 17.985 de castigatori, potrivit datelor MFP.

Sursa: News.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si