Loteria bonurilor fiscale. Persoanele care au bonuri in valoare de 168 lei emise pe 21 octombrie ar putea fi castigatoare

Persoanele care au efectuat cumparaturi pe data de 21 octombrie cu o valoare cuprinsa intre 168 lei si 168,99 lei pe un singur bon fiscal se pot numara printre câstigatorii Loteriei bonurilor fiscale daca au pastrat dovada, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti.

duminică 20 noiembrie 2016 , 17:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in octombrie a fost organizata duminica, in studioul TV al Loteriei Române.

Dupa extragerea bilelor din urne, au iesit câstigatoare bonurile din data de 21 octombrie, in valoare de 168 lei, informeaza News.ro.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N."Loteria Româna" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse incepând de luni la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal câstigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câstigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, având inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritoriala ANAF la care se depun bonurile fiscale câstigatoare va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare.

Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

Daca vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câstigatoare, va fi efectuata o noua extragere la o data ulterior anuntata, pentru desemnarea a maxim 100 de premianti.

Dupa stabilirea finala a bonurilor câstigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF, pentru ca institutia sa incarce rezultatele in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale" si sa verifice daca bonurile sunt autentice. Controalele sunt realizate de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.

In acest an vor fi organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. Pâna in prezent, au avut loc zece extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-octombrie, si una ocazionala, de Paste.

La extragerea din octombrie au iesit câstigatoare bonurile fiscale in valoare de 440 de lei emise pe 9 septembrie.

Anul trecut, valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, suma care s-a impartit intre 17.985 de câstigatori, potrivit datelor MFP.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si