Nepotul lui Gino Iorgulescu a fost cercetat pentru o mită de 300 de lei la începutul lui 2007. “Nepotul lui Gino Iorgulescu, fostul președinte al FC Național, a fost prins în urmă cu două zile de către ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) în timp ce primea mită 300 de lei și un cartuș de țigări. Petre Iorgulescu are 26 de ani și este subinspector la Secția 2 Poliție din Capitală.

Procurorii au dispus inculparea acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj și i-au interzis să părăsească localitatea pe o perioadă de 30 de zile. Ancheta DGA a fost declanșată la începutul lunii februarie. Ofițerii anticorupție au primit atunci informații potrivit cărora lucrători de poliție din cadrul Secției 2 favorizează o persoană acuzată de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.”, a relatat presa în februarie 2007.( vezi cum au dat faliment restaurantele din Londra ale lui Gino Iorgulescu)

Citeste si: Câți ani de pușcărie riscă Mario Iorgulescu după ce a ucis un om într-un accident de mașină! Cum vrea un senator să se asigure că tânărul nu va scăpa de închisoare!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost filmat înainte de tragicul accident din Capitală! Rula cu 130 km/h

Citeste si: Gino Iorgulescu primeşte o nouă lovitură cruntă, în timp ce se află cu Mario la clinica din Milano! Vezi cine vrea să îl schimbe din fruntea LPF: „Nu face nimic, nu are nicio acțiune”

Nepotul lui Gino Iorgulescu a fost cercetat pentru mită: "Făcea presiuni asupra martorilor contra cost" 

„Unul din martorii dosarului de furt s-a adresat ofițerilor DGA spunându-le că subinspectorul Petre Iorgulescu face presiuni asupra sa. Făcea presiuni asupra martorilor contra cost. Anchetatorii susțin că martorul a fost contactat în mod repetat de către subinspectorul Iorgulescu, care i-a solicitat suma de 100 euro pentru a-i da inculpatului, în caz contrar urmând să-i întocmească un dosar penal pentru complicitate la furt. În urmă cu două zile, bărbatul s-a prezentat la sediul Secției 2 cu 300 de lei și un cartuș de țigări, care în prealabil fuseseră inscripționate de ofițerii DGA cu ”şantaj”. El i-a înmânat subinspectorului banii și țigările, Iorgulescu fiind reținut după câteva momente de ofițerii anticorupție.  Subinspectorul este nepotul fostului președinte al echipei de fotbal  FC Național, Gino Iorgulescu, și finul șefului de birou, subcomisarul Nicolae Hamzu, de la Secția 2 Poliție București.  Petre Iorgulescu a terminat Academia de Poliție în 2006 și se află încă sub tutelă.”, se mai scria despre caz.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Nepotul lui Gino Iorgulescu a fost cercetat pentru o mită. A revenit în Poliţie în 2009

Până la urmă, nepotului Iorgulescu şi-a dovedit nevinovăţia pentru că, din 2009, a revenit în Poliţie, la Biroul de Ordine Publică al Sectorului 4.

Ultima declaraţie de avere a lui Petre Iorgulescu datează din 2017, când era poliţist la Poliţia sector 1. Vărul lui Petre, Mario Iorgulescu, se află internat într-o clinică de lux din Milano după ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui om. Se pare că starea lui Mario se îmbunătăţeşte. ”Problemele pe care Mario le avea cu rinichii s-au remediat. Faptul că a fost hidratat aproape în permaneță cu perfuzii și a putut încet-încet să se și miște l-a ajutat ca zona renală să se remedieze și durerile să dispară”,  au povestit, pentru WOWbiz.ro, surse apropiate tânărului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si