Lovitura data de Guvern persoanelor sarace! Nu se mai dau pachetele cu alimente!

Guvernul a propus o noua modificare ce poate afecta extrem de tare persoanele sarace din Romania. Ei doresc sa inlocuiasca pachetele umanitare pe care acesti oameni le primesc cu o masa calda pe zi.

C.I.P., sâmbătă 18 iunie 2016 , 10:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Ghinea, Ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca doreste sa scoata aceste pachete pentru ca, din punctul lui de vedere, banii sunt cheltuiti ineficient pentru cei sarmani. Oamenii primesc pachete cu ulei, faina, biscuiti sau paste si, la randul lor, ei vand aceste produse, desi lucrul acesta este strict interzis.

Asa ca se doreste ca acestor oameni sa le fie acordata o masa calda, iar cele 70 de milioane de euro destinate ajutorarii saracilor sa fie folositi altfel. Ministrul doreste ca banii sa mearga catre programul "Fiecare copil la gradinita". Micutii din familiile sarace vor primi tichetul de la stat, dar pe langa asta ar urma sa primeasca bani pentru rechizite si haine.

Acest program urmeaza sa fie implementat cat mai repede. Din pacate, el nu poate fi implementat din vara pentru ca licitatiile sunt deja facute, dar cu siguranta in aceasta iarna va intra in vigoare.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si