Lovitură de teatru în cazul Caracal. Cumpănașu cere arestarea întregii familii a lui Dincă și spune că are probe pentru o decizie în acest sens

Unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat marți, înaintea unei intâlniri cu procurorul general al României, că familia lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, trebuie să ajungă după gratii.

D.S., marți 10 septembrie 2019 , 16:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Mâine vom depune solicitări de audieri de martori și de confruntări între aceștia. Audieri de martori și confruntări pe care procurorii nu le-au făcut. Răbdarea noastră atinge o limită”, a spus Alexandru Cumpănașu.

„Va depune avocatul nostru o listă de martori care să fie audiați si confruntați. Vom solicita reaudierea familiei lui Dincă, pentru complicitate la infracțiunea de trafic de persoane și omor, în vederea reținerii și arestării acestora (ai membrilor familiei lui Gheorghe Dincă, n.r.). Avem probe în acest sens, le au și procurorii”, a adăugat Cumpănașu.

„Vom depune această solicitare de audiere în vederea reținerii și arestării întregii familii a lui Dincă”, a insistat unchiul Alexandrei Măceșanu.

Citeste si: Cât de mare este în realitate averea lui Alexandru Cumpănașu? Unchiul Alexandrei Măceșanu locuiește într-un cartier bun din Capitală

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si