Lovitura de teatru in cazul sotilor Maleon! Isi facusera testamentul inainte sa se sinucida. Cui au lasat toata averea
Actual

Lovitura de teatru in cazul sotilor Maleon! Isi facusera testamentul inainte sa se sinucida. Cui au lasat toata averea

M. P.
15 apr 2018

Sotii Maleon, din Iasi, care s-au sinucis de Craciun, si-au facut testamentul inainte cu cateva luni sa moara.

Fostul director al BCU şi soţia sa şi-au lăsat averea Universităţii „Alexandru Ioan Cuza". Familia Maleon şi-a încheiat testamentul la un notar din Iaşi, în vara anului trecut. Ei au motivat incheierea testamentului prin faptul ca e doar o masura asiguratorie avand in vedere ca cei doi calatoreau destul de des in afara tarii.

Citeste si: Un roman din Franta ofera o recompensa uriasa celui care ii gaseste sora. Povestea emotionanta a unui frate disperat

Presa locala relateaza, insa, ca cel mai probabil casa si terenul nu vor intra in proprietatea universitatii, ci ale bancii de la care profesorul a imprumutat bani pentru construirea imobilului.

Terenul pe care si-au construit casa a apartinut parintilor lui Bogdan Maleon. In anul 2012, cei doi soti au contractat un credit prin programul Prima Casa in valoare de 56.000 de euro, de la o banca.

Citeste si: Informatii de ultima ora! Care este starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole

Pentru acest imprumut, pe data de 19 aprilie 2012, familia Maleon a incheiat un contract de garantare pentru achizitia de locuinte, iar astazi, dreptul de ipoteca apartine 50% bancii si 50% - Ministerul Finantelor Publice, prin Fondului National de Garantare.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook