Lovitură de teatru la "Puterea Dragostei". Maria, cu bagajele făcute, îl amenință pe Marinescu: "O să vorbesc..."

Lovitură de teatru la "Puterea Dragostei": Maria și-a făcut bagajele de plecare, iar Cristi Marinescu nu a reușit să stea de vorbă cu ea. "Nu vreau să discut cu tine. O să vorbesc urât. Nu vreau să-ți faci recitalurile tale de doi bani, lasă-mă", i-a spus Maria.

Author: Razvan Ilie marți 24 august 2021 , 11:40

Cristi Marinescu a ieșit în curtea unde Maria avea bagajul pregătit pentru plecarea din emisiune.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Moderatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, a vorbit cu Cristi Marinescu pe finalul emisiunii de luni și l-a rugat să stea de vorbă cu Maria.

"Eu astăzi am ieșit de două trei-ori din cabina mea și am mers până la Maria. Ca femeie, ca moderator, am încercat să o conving să rămână aici. O să te rog pe tine să faci fix ceea ce simți, dar cred că ar fi potrivit să stai de vorbă cu ea și să-i spui niște lucruri, ce simți. Mi-aș dori ca voi doi să vorbiți puțin", i-a spus prezentatoarea emisunii "Puterea Dragostei" lui Marinescu.

Citeste si: Iancu Sterp, fost concurent ”Puterea Dragostei”, surprins în ipostaze tandre alături de o brunetă

"Maria suferă foarte mult din cauza lui Marinescu"

Amira a explicat ce se întâmplă cu prietena ei, Maria Lungu: "Maria suferă foarte mult din cauza lui Marinescu, acești oameni răi care nu au trecut în viața prin așa ceva nu înțeleg", a spus Amira cu referire la Alex și la Radu.

În același timp, concurenții i-au acuzat pe Amira și pe Cristi Marinescu că-și trimit bezele pe ascuns și flirtează unul cu celălalt.

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei a dat-o uitării pe aceasta. Cine i-a furat inima

Maria: "Nu vrea să-ți faci recitalurile tale de doi bani"

Cristi Marinescu a ieșit în curtea unde Maria avea bagajul pregătit pentru plecarea din emisiune. Dialogul a fost imposibil, Maria amenințând că vorbește urât dacă el insistă.

"Nu vreau să discut cu tine. Te rog să pleci, nu vreau să ne alergăm pe aici. Care parte nu o înțelegi? Te rog să pleci, nu vreau să vorbesc urât. O s-o fac dacă nu pleci. Știi foarte bine cum stă situația. Nu vreau să-ți faci recitalurile tale de doi bani, lasă-mă. Să nu te văd", i-a spus Maria, nervoasă, lui Cristi Marinescu.

Vezi întregul moment tensionat mai jos:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si