Lovitură în cazul Elenei Udrea! Mutarea de senzaţie care ar putea să ducă la eliberarea ei! Dezvăluirea făcută de avocat EXCLUSIV

Elena Udrea se află în închisoare în Costa Rica unde aşteaptă hotărârea privind extrădarea ei. Între timp, soarta ei se poate schimba datorită unei decizii a Curţii Constituţionale

Author: C.L. marți 13 noiembrie 2018 , 08:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Avocatul din România al Elenei Udrea pregăteşte o mare lovitură, care ar putea duce la anularea sentinţei în cazul politicienei în dosarul ”Gala Bute”.

Este vorba despre o decizie a Curţii Constituţionale a României (CCR) privind completurile de cinci judecători de la Înalta Curte, care sunt considerate constituite neconstituţional pentru că, după 2014, doar 4 din cei 5 magistraţi au fost aleşi prin tragere la sorţi.

Procesul Elenei Udrea ar putea fi reluat, iar ea să fie lăsată liberă în Costa Rica

Avocatul Veronel Rădulescu a dezvăluit, că aşteaptă ca decizia CCR să intre în vigoare pentru a acţiona. Termenul pentru publicarea acesteia este luna decembrie. ”Nu ştim deocamdată ce o să facem. Să vedem decizia Curţii, publicată, redactată, şi motivată, să vedem considerentele, ce portiţe ne oferă, ce soluţii şi atunci vom analiza toate posibilităţile pe care ni le oferă legea”, a precizat, pentru bugetul.ro, avocatul din România al Elenei Udrea.

În iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată de ÎCCJ la şase ani de închisoare cu executare.

Dacă avocatul ei, conform noii decizii a Curţii Constituţionale, va cere rejudecarea procesului, Udrea ar putea să fie eliberată din închisoarea din Costa Rica, iar acest lucru ar putea fi posibil chiar înainte de sfârşitul anului.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si