Lovitură pentru Gigi Becali! Familia pe care a ajutat-o de Crăciun, anul trecut, trece printr-o dramă cutremurătoare! Cei trei copii şi părinţii lor se luptă cu bolile şi cu sărăcia! EXCLUSIV!

Lovitură cruntă pentru familia ajutată de Gigi Becali! Uite ce a păţit Cornel Stoian!

Author: G.C. duminică 17 martie 2019 , 12:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Cornel Stoian şi soţia lui, Lăcrămioara, nu au parte de multe bucurii în viaţă. Timpul lor se împarte între îngrijirea copilului lor paralizat în vârsta de 19 ani (n.r

are tetrapareză spastică şi nu a mers niciodată), dializele femeii care sufera de insuficienţă renală, vizitele la spital ale capului familiei, bolnav de ulcer, şi teama că luna viitoare poate nu mai au bani de chirie şi vor fi alungaţi din apartamentul modest unde locuiesc.

Citeste si: Scene cutremurătoare în faţa palatului lui Gigi Becali! Vezi câţi oameni îl aşteaptă, în lacrimi, pe milionar! E ultima lor speranţă! FOTO EXCLUSIV!

Sunt cinci oameni, doi adulţi şi trei copii, care trăiesc dintr-un singur salariu şi visează doar la ceva de pus în frigider şi un acoperiş deasupra capului.

Citeste si: Gigi Becali, gest frumos de Sărbători. Îi cumpără o căsuță unei femei care crește cinci copii și e abuzată de soț

Gigi Becali i-a ajutat anul trecut, cu suma de 2000 lei, pentru plata chiriei, dar banii s-au terminat repede, familia fiind din nou într-un impas financiar.

Lovitură cruntă pentru familia ajutată de Gigi Becali! "Nu mai avem cu ce să supravieţuim"

Dar nu lipsa banilor este necazul crunt care s-a abătut la început de an asupra acestor oameni greu încercaţi de soartă. Copilul cel mic al soţilor Stoian s-a îmbolnăvit, iar capul familiei, măcinat de oboseală, griji şi supărari, a făcut infarct.

" Copilul meu cel mic are un fel de "huruială" în piept. Trebuie să-i mai facem investigaţii, dar medicii spun că e posibil să aibă astm. Săracul de el noaptea strănută întruna şi îi curge nasul, consumă un sul de hârtie igienică. Iar organismul meu nu a mai suportat încă o lovitură... Am făcut infarct şi acum mă gândesc, să mă ierte Dumnezeu, dacă eu mor, cine mai are grijă de familia asta? Soţia nu munceşte că are insuficienţă renală şi trebuie să facă dializă de trei ori pe săptămână, Daniel e paralizat, iar unul dintre copii e prea mic să lucreze. O să vorbesc cu fiul meu cel mare, să se angajeze, că nu mai avem cu ce să supravieţuim", a declarat Cornel Stoian.

Dacă doriţi să ajutaţi familia Stoian, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de mail [email protected]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si