Lovitură teribilă pentru What's Up! Cântărețul a făcut pareză sciatică și va trebui operat de urgență

Un necaz nu vine niciodată singur iar interpretul What’s Up simte, la propriu, pe propria piele acest lucru.

Radu Constantin, vineri 17 ianuarie 2020 , 23:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

What’s Up a căzut din lac în puț! După ce, la finalul anului trecut, a ajuns în arestul poliției după ce a făcut scandal la ușa iubitei sale, cântărețul trece la un nou nivel. El a ajuns să meargă cu dificultate din cauza unor dureri lombare iar acest lucru l-a dus în cabinetul medical. Aici a aflat că suferă de o sciatică paralizantă, o afecțiune asemănătoare cu hernia de disc, care însă afectează nervul sciatic. În acest fel, durerea ”se lasă” pe picior, făcând aproape imposibilă deplasarea.

What’s Up a primit o veste și mai proastă din partea medicilor: el va trebui să se opereze de urgență la coloană pentru a scăpa de pareza de sciatică, după care va trebui să urmeze un program de recuperare care poate dura până la 3 luni. În această perioadă, What’s Up va trebui să evite efortul fizic și să fie foarte atent la mișcări. Acest lucru ar putea să-l afecteze destul de serios în ceea ce privește activitatea concertistică.

Citeste si: Ce se întâmplă cu What's Up? Cântărețul și-a șters tot Instagramul și a postat o imagine bizară! ”Viața începe într-o formă inconștientă și se termină tot așa”

Citeste si: What's Up a luat-o razna şi pe scenă! În timpul unui concert, cântăreţul care a ajuns la Poliţie după un scandal cu iubita i-a cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu! VIDEO

Citeste si: Prima decizie a judecătorilor în cazul lui What's Up! Ce se întâmplă în acest moment cu interpretul recalcitrant?

What's Up: ”Am hernie de risc”

Cum What’s Up nu este genul care să stea prea mult în loc, după vizita la spital, cântărețul a mers direct la studioul lui Smiley, acolo unde pregătește câteva melodii noi. El a postat câteva imagini pe contul lui de socializare alături de șeful de la HaHaHa Production care l-a primit cu brațele deschise și l-a întrebat de ce merge șchiop. ”Am hernie de risc”, a glumit Wazzy.

Vestea bună a începutului de an pentru What’s Up este că s-a împăcat cu iubita lui, Alice. De fapt, cei doi nu s-au despărțit nici un moment, aceasta fiind prezentă la secția de poliție pentru a-l susține, nicidecum pentru a-i face plângere. Săptămâna trecută, cei doi au fost împreună la un concert pe care Alice l-a susținut ca violonistă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si