Ludovic Orban a luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei: „Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi la funcţia de prefect”

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că a decis să-l schimbe pe prefectul Capitalei Gheoghe Cojanu, dar și că Traian Berbeceanu s-ar afla printre posibilii candidaţi.

Alina Raducu, miercuri 21 octombrie 2020 , 10:21

Ludovic Orban a luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei: „Traian Berbeceanu este printre posibilii candiaţi la funcţia de prefect”
Ludovic Orban a luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei: „Traian Berbeceanu este printre posibilii candiaţi la funcţia de prefect”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Citeste si: Scandal în PSD: Marian Oprișan s-a trecut primul pe lista pentru Senat, după un "puci" dat la nivel local

Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul Capitalei luni, înaintea unei şedinţe fundamentale conduse de prefectul Capitalei, ceaa Comitetului Muncipal pentru Situaţii de Urgenţă . Astăzi pot să vă spun Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi, la şedinţa de Guvern vom opera această modificare. Da, Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi la funcţia de prefect care se află în evaluare”, a afirmat premierul.

Ludovic Orban, schimbare rapidă a prefectului capitalei

Ludovic Orban, fiind întrebat despre numirea rapidă a lui Berbeceanu într-o funcţie care să-i permită astfel să îndeplinească condiţia de a fi funcţionar public pentru a putea ocupa funcţia de prefect, şeful Executivului a răspuns: ”Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal”. Acesta a mai spus că activitatea lui Traian Berbeceanu este cunoscută.

Citeste si: Raed Arafat: 37 de orașe din România au intrat deja în scenariul roșu

”Avem nevoie de un om corect, integru, hotărât, care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea de a atinge obiectivele pe care şi le stabileşte”, a mai adăugat prim-ministrul Ludovic Orban.

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si