Ludovic Orban, amendat cu 3.000 de lei pentru nepurtarea măștii și fumat în spații închise

Ludovic Orban a plătit, sâmbătă, două amenzi în cuantum de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise, după ce o poză cu liderul PNL în care nu respectă regulile acestea a fost publicată vineri de social-democratul Eugen Teodorovici.

Author: R.B. sâmbătă 30 mai 2020 , 16:09

Ludovic Orban
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ludovic Orban. "Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție", arată un comunicat al Guvernului, conform digi24.ro.

Ludovic Orban

Fotografia a devenit virală

Ludovic Orban. O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări este distribuită intens pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor sunt negative.

În fotografie apare premierul Ludovic Orban, aşezat pe scaun lângă o masă, având ţigara aprinsă. În faţă are un pahar cu ceea ce pare a fi bere.

Ludovic Orban. De asemenea, este la masă vicepreimierul Raluca Turcan.

În încăpere mai sunt ministrul Bogdan Aurescu, care are în mână un trabuc, ministrul Virgil Popescu care are un pahar cu băutură în mână, dar şi ministrul Lucian Bode.

Din fotografie se vede clar că cel puţin o persoană mai este în încăpere.

Comentarii acide pe internet

Fotografia a fost intens distribuită pe Facebook, majoritatea comentariilor fiind critice.

Ludovic Orban. Fotografia a dat motiv de critică şi multor politicieni.

Ludovic Orban

”Porunca 1- Să purtaţi masca în locuri închise!
Porunca a 2 a- să păstraţi distanţă socială!
Porunca a 3 a- să nu fumaţi în instituţii publice!
Porunca a 4 a- să nu spui că nu ai bani de alocaţii pentru copii în timp ce tu bei un whiskey care costă cât alocaţia pe 6 luni
Porunca a 5 a- să nu nu spui că nu ai bani de pensii când fumezi cigars care costă cât pensia pentru o lună
Porunca a 6 a- poţi să faci ce vrei tu la Guvern pentru că acolo te-a pus Iohannis şi nu poporul/ deci batjocoreşte-i cât vrei că nu contează/ toate regulile sunt pentru “fraierii” de români nu pentru Echipa PNL
Porunca a 7 a- să ieşi să spui că whiskey şi cigar sunt rămase de la PSD şi ei doar distrugeau «ciumă roşie»
Porunca a 8, 9, 10 a- dacă îi mai votaţi pe aceşti oameni înseamnă că vă place să fiţi trataţi aşa!!!
Am întrebat şi eu foştii colaboratori de la Guvern ce făceau în acel birou şi la ce se uitau (cunosc biroul acela de la Etajul 1)- am aflat răspunsul: se uitau la televizor şi ascultau pentru că era Victor Ponta la RTV! Serios, a scris Ponta pe Facebook.

Ludovic Orban. La rândul său, eugen Teodorovici cere demisia premierului.

”Asta se întâmplă în biroul prim-ministrului României‼ Ţara arde şi PNL-iştii... Asta fac “liberalii” la guvernare‼(...) Orban şi gaşca lui de hoţi şi trădători de ţară fumează, consumă băuturi alcoolice şi îşi ghiftuiesc burdihanele, culmea... în birourile instituţiilor publice pe care le conduc‼ RUŞINE ORBAN, RUŞINE PNL‼ DEMISIA‼”, a scris Teodorovici pe Facebook.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si