Orban: Orice creştere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi măsuri de restricţii

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că orice creştere semnificativă a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus poate să ducă la noi restricţii, însă a afirmat că numai după o zi nu poate fi făcută o analiză pertinentă. Joi au fost 238 de cazuri noi, iar vineri aproape 200.

Author: A.M.S. vineri 05 iunie 2020 , 14:19

Ludovic Orban
Ludovic Orban
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre creşterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi a răspuns: ”Aşteptăm să vedem evoluţia. Numai pe baza numărului de persoane diagnosticate pozitiv într-o zi nu e bine să formulezi opinii.

Sigur că e un semnal de alarmă şi va trebui să urmărim cu şi mai mare atenţiece se va întâmpla”.

Respectarea măsurilor de protecţie

Premierul a transmis din nou îndemnul la responsabilitate şi respectarea măsurilor de protecţie.

”Îndemnul meu pentru români este acelaşi: protejaţi-vă, purtaţi masca, respctaţi distanţa fizică de protecţie sanitară, nu interacţionaţi de aproape cu oamenii. Rolul acestei relaxări, o relaxare graduală care – aşteptând ca românii să respecte regulile aşa cum le-au respectat – este să putem să ţinem sub control răspândirea acestuia virus”, a mai afirmat Orban.

Citeste si: 196 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total fiind 20.103

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul a avertizat că, dacă numărul de cazuri creşte semnificativ se va ajunge la noi restricţii. ”Orice creştere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi măsuri de restricţii”.

196 de cazuri noi de infectare au fost anunţate vineri, după ce joi s-au raportat 238 de cauri, în creştere faţă de perioada anterioară.

Citeste si: Un bărbat aflat în carantină sub pază a decedat! Cum a fost găsit de jandarmii care au intrat cu forța peste el


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si