Ludovic Orban, noul premier desemnat, are o soție psiholog! Cum arată Mihaela Orban și ce a scris despre ea politicianul în declarația de avere

Ludovic Orban a fost desemnat astăzi de președintele Klaus Iohannis ca premier din partea PNL. Politicanul este căsătorit cu Mihaela Orban.

C.L., marți 15 octombrie 2019 , 17:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Deși Ludovic Orban este politican cu ștate vechi, despre soția sa, Mihaela s-a vorbit foarte puțin. Și asta pentru că Mihaela Orban a preferat să rămână o persoană discretă, fiind foarte rau văzută alături de soțul ei.

Nici în cea mai recentă declarație de avere a lui Ludovic Orban, depusă la Camera Deputaților, unde acesta este parlamentar, nu apar date despre soție. Politicanul s-a mulțumit doar să-i scrie numele în rubrica privind veniturile membrilor familiei, fără a scrie nici ce face, nici câți bani câștigă aceasta. Totuși, în declarațiile de până în 2016, în dreptul soției era scrisă funcția de director la Asociația Miruna, o grădiniță particulară.

Citeste si: VIDEO | Lista miniștrilor PNL. Ce nume sunt vehiculate pentru ministerele Apărării, Finanțelor și Sănătății

Citeste si: Cum va arăta Guvernul Orban. Surse: Rareş Bogdan şi Raluca Turcan nu sunt printre miniștri

Mihaela Orban, soția premierului desemnat este psiholog și psihopedagog, ea fiind și consilier la o fundație care se ocupă de educația copiilor și tinerilor.

Ludovic Orban, premierul desemnat, și Mihaela Orban au un băiat student

Soții Orban sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună un băiat mare, Tudor, care este student.

Ludovic Orban este in politică din 1992, când a devenit membru al Partidului Liberal, iar din 2017 este președinte al PNL. Orban a devenit cunoscut publicului larg, în urmă cu mulți ani, și datorită manifestărilor sale artistice, nu o dată în diverse emisiuni TV, politicianul și-a arătat talentul de cântăreț.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si