Ludovic Orban, anunţ important: "Vremea în care proiectele de investiţii...."

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marţi, că vremea în care proiectele de investiţii se derulau în ritm de melc a trecut şi că autorităţile nu mai pot tolera ca procedurile de achiziţie să dureze ani de zile până la desemnarea câştigătorului.

Author: A.M.S. marți 30 iunie 2020 , 11:32

Ludovic Orban poiecte de investitii
Ludovic Orban poiecte de investitii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

“Vremea în care proiectele de investiţii se derulau în ritm de melc a trecut.

Săptămâna viitoare vom adopta din nou ordonanţa de urgenţă care să reglementeze procedurile de achiziţie şi mai ales termenele limită pentru ficare pas procedural în cursul achiziţiei. Nu mai putem tolera ceea ce s-a întâmplat de zeci de ani în care proceduri de achiziţie să dureze ani de zile până să ajungă la desemnarea câştigătorului”, a declarat Ludovic Orban, marţi, pe şantierul drumului expres Craiova-Piteşti.

Ludovic Orban transmite un mesaj şi pentru contestatarii de profesie

Premierul a avut un mesaj şi pentru contestatarii de profesie, să se lase de acest obicei.

Citeste si: Noi măsuri în România! Anunţul făcut de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Ludovic Orban poiecte de investitii
Ludovic Orban poiecte de investitii

“Vreau să le transmit un mesaj contestatarilor de profesie, să se lase de acest obicei pentru că vremea în care la înţelegere, la conivenţă cu diverşi funcţionari de prin minister sau de prin Compania de Autostrăzi se punea la cale torpilarea unor proiecte, a trecut”, a precizat Ludovic Orban, citat de news.ro.

Premierul Ludovic Orban spune că prioritatea zero a României este modernizarea prin investiţii 

El a mai spus că nu mai tolerează nicio împiedicare a unui proiect de infrastructură care să fie făcută de funcţionari sau de conducătorii unor instituţii.

“Toate procedurile în care sunt implicate instituţiile statului se derulează cu cea mai mare viteză posibilă, nu mai tolerăm nicio împiedicare a unui proiect de infrastructură care să fie făcută de funcţionari sau de conducători de instituţii care nu înţeleg că prioritatea zero a României este modernizarea prin investiţii în infrastructura de transport, în infrastructura energetică, în infrastructura de sănătate, în infrastructura de comunicaţii, în infrastructura de educaţie şi în infrastructura agricolă”, a mai transmis Ludovic Orban.

Citeste si: PSD, mesaj către Executiv: „Guvernaţi, nu mai furaţi”

Premierul face o vizită în judeţul Olt, împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Citeste si: Adio, noi măsuri de relaxare? Ludovic Orban a făcut anunțul: „Prefer să vă prezit deciziile luate. Nu s-au respectat regulile...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si