Un cunoscut actor, candidat din partea PNL la Primăria comunei Beliş din judeţul Cluj

Actorul Claudiu Bleonţ, care candidează la Primăria comunei Beliş din judeţul Cluj, a relatat că le-a aflat ”nevoile” oamenilor din Apuseni şi ”a luat la rând ministerele” pentru a găsi soluţii, el postând pe Facebook fotografii în care apare alături de premierul Ludovic Orban şi de mai mulţi miniştri. ”Mulţumesc sincer Ludovic Orban pentru că ţi-ai făcut timp să asculţi oful oamenilor din Apuseni şi pentru că mi-ai arătat că există soluţii reale pentru o Românie mai bună”, a scris el.

K.B., sâmbătă 27 iunie 2020 , 17:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Când, de pe poziţia de simplu cetăţean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei politice, şi esti primit, ascultat şi ajutat – fără a ţi se cere nimic în schimb, fără a fi condiţionat, fără a fi nevoit să fii “dator” unei structuri de partid sau unei ideologii politice înţelegi că România are o şansă extraordinară şi prinzi aripi. Aşa că mulţumesc sincer Ludovic Orban pentru că ţi-ai făcut timp să asculţi oful oamenilor din Apuseni şi pentru că mi-ai arătat că există soluţii reale pentru o Românie mai bună”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, actorul Claudiu Bleonţ.

Citeste si: Bilete de avion cu doar 6 euro. Unde poți călători aproape gratis

El a adăugat că şi-a asumat ”poziţia” de candidat la Primăria Beliş, judeţul Cluj.

”Poziţia pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Beliş, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în faţa oamenilor, am intrat în curţile lor, i-am privit în ochi şi le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva...Aşa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonţ, am luat la rând ministerele, am deschis uşi, am pus întrebări şi am căutat soluţii. Pentru că pentru moţi cuvântul dat şi mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie şi au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Aşa că nu am cum să nu mulţumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluţii şi suport real. Fără a imi cere nimic în schimb, fără a mă condiţiona sau “îndatora” pentru viitor. Ci pur şi simplu pentru că am întâlnit nişte oameni extraordinari, care pot şi vor să facă România mai bună pentru noi toţi şi care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonţ, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susţinut de oameni şi pentru oameni. Cu adevărat «prin noi înşine»”, a afirmat actorul.

Citeste si: Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu, la jumătate de an de la decesul celebrei prezentatoare! Fratele Cristinei se judecă cu soția care l-a acuzat de infidelitate!

Citeste si: 325 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus, raportate în ultimele 24 de ore

El le-a mulţumit lui Ludovic Orban, Ovidiu Raeţchi, Robert Sighiartău, Adrian Oros, Ionuţ Stroe, Bogdan Gheorghiu şi le-a transmis că îi aşteaptă în Munţii Apuseni: ”să le arătaţi şi moţilor ce mi-aţi arătat mie – că împreună se poate”, postând şi mai multe fotografii împreună cu aceştia.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si