Luiza Melencu, în casa lui Bebe Strungaru, la o lună de la răpire. Mamei fetei i s-a făcut rău când a aflat

La o lună de la ororile care s-au descoperit la Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă, apar noi informații înfiorătoare, care dau totul peste cap. Un martor cheie a făcut o dezvăluire uluitoare, despre Luiza Melencu, una dintre tinerele răpite de criminalul de la Caracal: fata trăia, la o lună de la dispariție.

Author: R.B. joi 05 septembrie 2019 , 18:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  O jurnalistă, care a primit o destăinuire de la un jucător important în acest caz: Raj. Aceasta a explicat că i-a povestit faptul că a văzut-o pe Luiza Melencu, într-o cameră cu cinci bărbați, la o lună de la dispariția acesteia.

  Citeste si: Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

  „Mi-a povestit că, pe la jumătatea lunii mai, Luiza dispărând în aprilie, a fost cu o afecere la acest Tomel, ca să încarce niște tuburi de oxigen. Tomel i-a spus că este cam supărat și că are niște fetițe și l-a întrebat dacă vrea să îl ducă pe la ele, acasă la Bebe Strungaru. Într-o cameră, era Luiza, iar Raj a recunoscut-o abia atunci când a izbucnit scandalul și a văzut poza Luizei la televizor. S-a speriat foarte tare. În acea cameră era Luiza și o recunoaște sută la sută”, a povestit jurnalista.

  Sursa: spynews.ro


  Abonează-te pe

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si