Moş Crăciun este darnic cu toată lumea... Statisticile arată că în perioada magică a Sărbatorilor de iarna, mai exact în luna decembrie, sunt concepuţi cei mai mulţi copii. Există şi o explicaţie ştiinţifică pentru acest fenomen.
Raluca are 40 de ani...A trecut prin clipe grele si analize complicate din dorinta de a aduce pe lume un copil. Dar nu a renuntat niciodata sa spere.
Era programata pentru fertilizarea in vitro, insa...
"Am ramas insarcinata chiar in preajma Craciunului, deci chiar in jur de 25 decembrie si m-am trezit la inceputul lui ianuarie ca in loc sa ma duc sa fac fertilizare ca am testul de sarcina poozitiv
Acum are un baietel de 1 an si jumatate si.. asteapta cel de-al doilea copil.
este un caz aparte, un caz special  este o exceptie care confirma regula. regula este ca se obtine mai greu sarcina la 40 de ani.
"Nu mi-a venit sa cred ..stiu ca m-am uitat asa de mai multe ori si eu si sotul...eram impreuna cand ne-am uitat la test si pe urma l-am sunat pe dl dr si l-am iuntrebat daca este posibil sa fie vreo eroare sau eu chiar sunt insarcinata".
Specialistii spun ca statisticile arata ca perioada sarbatorilor este prolifica cuplurilor care vor sa aiba copii.
Cel mai probabil, spun medicii, atunci uitam de griji si suntem mai linistiti.
Numarul cuplurilor care au probleme de infertilitate în Romania este apropiat de media europeana: 25% la suta.
Diferenta este ca romancele ajung cu infertilitate la varste foarte inaintate la medicul specialist.

Raluca are 40 de ani...A trecut prin clipe grele si analize complicate din dorinta de a aduce pe lume un copil.

Dar nu a renuntat niciodata sa spere. Era programata pentru fertilizarea in vitro, insa.

"Am ramas insarcinata chiar in preajma Craciunului, deci chiar in jur de 25 decembrie si m-am trezit la inceputul lui ianuarie ca in loc sa ma duc sa fac fertilizare ca am testul de sarcina poozitiv.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acum are un baietel de 1 an si jumatate si.. asteapta cel de-al doilea copil. este un caz aparte, un caz special  este o exceptie care confirma regula. regula este ca se obtine mai greu sarcina la 40 de ani.

"Nu mi-a venit sa cred ..stiu ca m-am uitat asa de mai multe ori si eu si sotul...eram impreuna cand ne-am uitat la test si pe urma l-am sunat pe dl dr si l-am iuntrebat daca este posibil sa fie vreo eroare sau eu chiar sunt insarcinata".
Specialistii spun ca statisticile arata ca perioada sarbatorilor este prolifica cuplurilor care vor sa aiba copii. Cel mai probabil, spun medicii, atunci uitam de griji si suntem mai linistiti.

Numarul cuplurilor care au probleme de infertilitate în Romania este apropiat de media europeana: 25% la suta.Diferenta este ca romancele ajung cu infertilitate la varste foarte inaintate la medicul specialist.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si