Lună în Gemeni în harta natală. Luna in Gemeni este versatilă, sociabilă, distractivă, cu o nevoie constantă de nou, de a face multe lucruri diverse, cu simț al umorului și optimism, cu o mare nevoie de mișcare și comunicare.  

Ce semnificație are Luna în Gemeni în harta natală

Această poziție a Lunii pe harta natală aduce multă agitaţie. Se spune despre persoanele cu Lună în Gemeni că aleargă după mai mulți iepuri deodată.

Sunt oameni care se apucă de mai multe treburi deodată, dar nu le pot duce la bun sfârșit.

Unii dintre ei sunt oameni care ţin să vorbească mereu despre propria persoană, despre cei din jur, prieteni, rude sau chiar persoane pe care abia au apucat să le cunoască. Sunt captivați de ceea ce înseamnă nou. De asemenea, nu se abțin să nu își bage nasul acolo unde nu le fierbe oala.

O persoană cu Luna în Gemeni experimentează mereu lucruri noi.  Nu îi va fi niciodată frică de un job nou, de un şef nou sau de o schimbare de regim politic. Se simte ca peştele în apă atunci când totul s-a schimbat şi când toţi cei din jur simt că le fuge pământul de sub picioare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Citește și: Mercur în Capricorn, din 6 decembrie 2022. Cum vor fi influențate zodiile

Sunt foarte curioși, dar și isteți. Au calităţi de negustor, dar şi de animator de spectacole sau de avocat. Vorbele reprezintă instrumentul mânuit cu o artă desăvârşită de către orice nativ cu Luna in Gemeni.

Cum poți să afli mai ușor unde se află Luna în harta natală

Luna în semnele zodiacale aduce o puternică energie feminină, fiind important de menționat în ce semn se află aceasta în astrograma personală. Energia feminină adusă de Luna este intensă și profundă, astfel că, în funcție de zodia în acre se află, va aduce influențe specifice în viața fiecăruia. Vă invităm să descoperiți cum puteți calcula și afla influență Lunii din astrograma personală

"Luna este cea care guvernează perioada inconştientă a vieţii noastre. Şi tot ceea ce se stabilizează aici sau se formează, este păstrat pe tot parcursul vieţii. Unul dintre aceste puncte care se formează acum este tipul de ataşament sau relaţia de ataşament care are la bază interacţiunea dintre mamă, tată şi copil sau cei care îngrijesc copilul.''

Pentru calcularea astrogramei natale trebuie sa cunosti nu numai data nasterii, dar si locul nasterii si ora exacta. Harta natala reprezinta o schema a univerului, care reflecta pozitia Soarelui, a Lunii, a tuturor planetelor din sistemul solar si a altor corpuri ceresti fata de un anumit punct geografic intr-o anumita clipa din zi.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Astrograma se calculeaza pentru a fi interpretata ulterior. Horoscopul personal natal poate defini caracterul, temperamentul, abilitatile si principalele tendinte in soarta unei persoane.

Citește și: Luna Plină, 8 decembrie 2022: Zodiile care trebuie să facă o schimbare în viața lor cât de curând


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si