Luna Nouă aprilie 2022: Cum vor fi zodiile afectate de acest fenomen?

Luna Nouă în aprilie 2022. Fenomenul de Lună Nouă va avea loc în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie 2022 și totodată unele zodii vor învăța lecții importante în timp ce altele vor răspunde la câteva întrebări importante.

Author: Madalina Grigore marți 22 martie 2022 , 20:19

luna nouă aprilie 2022

Lună Nouă în aprilie. Ce se întâmplă cu zodiile?

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luna Nouă în aprilie începe pe 1 aprilie 2022. Află ce se va întâmpla cu zodiile din această dată și ce este de fapt fenomenul de Lună Nouă!

Ce semnificație are Luna Nouă în astrologie?

Fazele lunii reprezintă diversele forme în care poate fi văzută luna, care nu sunt întotdeauna aceleași.

Aceste modificări se raportează la poziția lunii în raport cu Pământul și Soarele. Ciclul lunar alcătuit din 28 zile și format din patru faze principale: Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru).

Citeste si: Horoscop 23 martie 2022. Trei zodii primesc o veste excelentă. Mare atenție, decizii importante de luat în dragoste!

În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii.

Atunci când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută aceasta reprezintă luna nouă.

Astfel, faza Lunii noi este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se întrepune între Pământ și Soare. În timpul acestei faze nu este posibilă vederea Lunii întrucât ea este prezentă "pe cerul zilei", la mică distanță de Soare. 

Cum vor fi afectate zodiile de Luna Nouă?

Odată cu începutul perioadei de Lună Nouă din luna aprilie unele zodii își vor da seama că sunt pregătite să învețe câteva lecții importante, vor avea ocazia să vadă cine sunt cu adevărat și să își dea seama care este drumul pe care vor să meargă în viață.

Berbec

Se bucură de lucrurile mărunte. Sunt concentrați pe modul în care relaționează cu natura, vor să petreacă cât mai mult timp în aer liber și să facă mișcare. Se bucură de lucrurile mărunte și simple, iar recunoștința își face loc în viețile nativilor din Berbec.

Citeste si: Fazele lunii aprilie 2022: Când este Luna Nouă şi Luna Plină

Taur

Au parte de o lună interesantă. După o perioadă agitată și stresantă, lucrurile se liniștesc și se pot bucura de relaxare și timp liber. Pe plan profesional, taurii evoluează rapid, iar pe plan personal, în viețile nativilor din Taur va apărea fericirea adevărată, pură și de lungă durată.

Gemeni

Luptă pentru ceea ce își doresc. Oportunitățile îi fac să iasă din zona de confort și să își asume riscuri mari. După mult timp își recapătă încrederea în propria persoană, luptă pentru ceea ce vor și nu renunță până când nu obțin ceea ce își doresc.

Rac

Știu cel mai bine de ceea ce au nevoie. Nu trebuie să se mai lase influențați de părerile și ideile oamenilor din jur. Ceea ce le dictează inima și sufletul este calea cea mai bună pe care trebuie să o urmeze. Această perioadă ar fi pentru Raci un bun prilej pentru a obține ceea ce vor cu adevărat.

Leu

Leii trebuie să se pună pe ei pe primul loc. Este perioada în care trebuie să aibă mai multă grijă de propria persoană, să fie mai egoiști și să se iubească necondiționat. Este perioada în care trebuie să își răspundă la câteva întrebări: ce îi face cu adevărat fericiți, care sunt lucrurile care îi bucură, cine sunt ei cu adevărat. Dacă își răspund sincer la aceste întrebări și vor avea răbdare totul se va schimba.

Fecioară

Nu se tem de schimbări în această perioadă. Vor ieși din zona de confort și își vor asuma riscuri pentru a avansa pe plan profesional. 

Citeste si: Tradiții și obiceiuri la echinocțiul de primăvară

Balanță

Eliberează-te de trecut și mergi mai departe cu viața ta. Atenția trebuie să vină asupra prezentului și să înveți să te bucuri din lucrurile mici. Uită de tot ceea ce s-a întâmplat și privește cu entuziasm spre ceea ce urmează.

Scorpion

Spune ce ai pe suflet și ce te deranjează. Fii sincer cu cei din jurul tău și arată cine ești cu adevărat. Este singura cale prin care te poți vindeca și poți construi relații frumoase și adevărate.

Săgetător

Nu te mai grăbi, riști să pierzi lucrurile importante! Nu mai pune atât de mult accent pe planul profesional și bucură-te de ceea ce îți oferă viața. Călătorește și apreciază fiecare moment fericit din prezent. Această perioadă este benefică și poate aduce schimbări pe plan personal. 

Capricorn

Luptă pentru visurile pe care le ai. Ai ocazia în această perioadă să îți îndeplinești câteva visuri mărețe pentru care muncești de foarte mult timp. Ești foarte aproape de aceste lucruri, tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine și să mergi mai departe.

Vărsător

Lasă intuiția să dicteze ce trebuie să faci. Ai încredere în Univers, știe cel mai bine de ce ai nevoie în perioada aceasta. Poți primi vești care te vor bucura.

Pești

Află care îți sunt cu adevărat limitele. Ia o pauză și vezi dacă drumul pe care ești acum este cel bun și cel pe care ți-l dorești. Universul îți dă șansa să schimbi cursul destinului așa că acum este momentul să profiți de această ocazie minunată.

Citeste si: Când se schimbă ora 2022: În luna martie ceasurile se dau cu o oră înainte!

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si