Lună Nouă în ianuarie 2023. Cum vor fi impactate zodiile?

Lună Nouă în ianuarie 2023. Iată pe ce dată este Lună Nouă în ianuarie 2023 și cum vor fi impactate zodiile de acest fenomen astrologic!

Author: Madalina Grigore miercuri 18 ianuarie 2023 , 13:16

Lună Nouă în ianuarie 2023

Lună Nouă în ianuarie 2023. Cum vor fi impactate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lună Nouă în ianuarie 2023. Luna Nouă intră în zodia Vărsător pe 21 ianuarie 2023. Iată cum vor fi impactate zodiile de acest fenomen astrologic!

Lună Nouă în ianuarie 2023

Lună Nouă în ianuarie 2023. Cum vor fi impactate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Când este Luna Nouă în ianuarie 2023?

Luna Nouă pică pe 21 ianuarie 2023 și va fi în zodia Vărsător. Vor exista momente de cotitură și zodiile sunt sfătuite să facă schimbări în acest moment important. Vor exista schimbări pe toate planurile, financiar, amoros și profesional. Pe plan familial se anunță multe lupte pentru că aceștia vor fi încăpățânați fără motiv și nu vor dori să lase de la ei.

Citește și: Horoscop 15 ianuarie 2023. Scorpionii se vor simți astăzi plini de energie și voie bună

Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci este lună nouă.  Faza Lunii noi  este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se interpune între Pământ și Soare.

Citeste si: Cât costă pachetele de 25 de kilograme de alimente primite de români pentru sărbătorile de Paște 2023 și ce conțin acestea- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Pe data de 21 ianuarie, ora 3:55 P.M este lună nouă.

Cum sunt impactate zodiile de Luna Nouă de pe 21 ianuarie 2023?

Iată cum vor fi influențate zodiile de Luna Nouă în Vărsător!

Berbec

Berbecii vor pune accent pe relațiile de prietenie, familie grupuri diverse și sectorul financiar, mai ales proiectele de viitor.

Taur

Taurii își vor da seama că sunt importante relațiile de prietenie, cariera, imaginea socială și se ocupă ca totul să fie perfect din aceste puncte de vedere.

Citește și: Horoscop 14 ianuarie 2023. Zodiile care vor face schimbări pe plan personal și profesional

Lună Nouă în ianuarie 2023

Lună Nouă în ianuarie 2023. Cum vor fi impactate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii se ocupă de sistemul de valori, principiile și opiniile după care se ghidează în viața de zi cu zi. Vor să fie cât mai buni în ceea ce fac și aleg să se perfecționeze. 

Rac

Racii pun accent pe partea financiară și pe cheltuieli despre credite, impozite și datorii. Se pot ocupa și de moșteniri, vânzări și contracte importante.

Leu

Leii o duc excelent din punctul de vedere al relațiilor. Sunt bine aspectate căsătoria, parteneriatele profesionale și asocierile.

Fecioară

Fecioarele se ocupă de obligațiile profesionale pe care le au. Relațiile cu colegii și superiorii sunt din ce în ce mai bune și au timp să se ocupe și de sănătate pe care au neglijat-o în ultima perioadă.

Balanță

Balanțele se bucură de momente frumoase pe plan amoros. Iubirea plutește în aer pentru ei/ ele. Au ocazia să dea frâu liber creativității și să se ocupe mai mult de relațiile cu copiii sau cu părinții.

Scorpion

Scorpionii pun accent pe viața de familie, cămin, se pot ocupa de renovări și reamenajări ale locuinței.

Citește și: Zodiile care vor avea noroc pe plan financiar în anul 2023. Racii vor avea câteva pierderi în sector financiar

Citeste si: ”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită- kfetele.ro

Citeste si: Misterul scheletului de „extraterestru” de 15 centimetri a fost în sfârșit rezolvat după ani de dezbateri- radioimpuls.ro

Lună Nouă în ianuarie 2023

Lună Nouă în ianuarie 2023. Cum vor fi impactate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii se perfecționează în ceea ce privește comunicarea, gândirea și învățarea.

Capricorn

Capricornii se axează pe bunurile pe care le au. Vor să își mărească veniturile și să își îmbunătățească situația financiară.

Vărsător

Vărsătorii lucrează la personalitatea lor. Își pot schimba garderoba, înfățișarea sau stilul de viață.

Pești

Peștii aleg să se axeze pe subconștient. Se izolează, iar gândul la trecut, meditația și introspecția sunt importante pentru ei/ ele.

Citește și: Horoscop 19 ianuarie 2023. Racii trebuie să nu mai pună totul la suflet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si