Berbec

O saptamana buna,in care Soarele in conjunctie cu Luna Noua din Taur anunta castiguri finaciare pentru ambitioasele/osii zodiei. Dar casa a II-a difera de la Berbec la Berbec...

In dragoste Axa de Destin anunta copii (soarta) sau indragostiri la cei care nu iubesc cu adevarat. 

Taur

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Vedetele perioadei sunteti voi si e foarte important ce decizii luatiin perioada care urmeaza. Noul inceput este obligatoriu si trebuie sa pasiti cu dreptul. Castigurile si iubirile importante sunt pentru cei/cele care merita respect de la Cel de Sus.

Gemeni 

 Politicosii si diplomatii, cei care stiu sa dea binete sau sa lase loc de "Buna ziua" vor avea relatii bune la locul de munca, vor avea parte de sanatate buna. 

Rac 

Progresiile solare anunta prietenii noi si importante. Luna Noua-patrona voastra astro-zodiacala va fi in Taur. Faceti ordine-curatenie in agenda personala (telefonica). Cei(le) care v-au ramas mici si sunt neimportanti(ante) vor fi eliminati/te din viata voastra personala si din gand-simtire. Uranus si Luna Noua vor tranzita in saptamana aceasta casa a IX-a, pe horoscop general-generalitati. 

Horoscopul complet pe Kfetele.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si