Luna nouă în Fecioara va avea loc într-un context energetic puternic, alături de Uranus (Taur), care este implicat deja, în aspectul anului, mai exact cuadratura cu Saturn (Vărsător) și aflându-se în aspect tensionat cu Neptun (Pești). Acesta este un context care promite direcții noi, revelații, conștientizări, ceva mai multă claritate decât am experimentat în ultimele luni, posibilități noi, dar și desprindere de obiceiuri vechi și de ceea ce nu mai servește sănătății noastre în toate sensurile.

Astfel, fiecare Luna nouă este un spațiu de creație, de nou început, numai bun pentru meditație, contemplare a vieții noastre și pentru a face un pas într-o direcție nouă. Acum Luna Nouă este în semnul Fecioarei, un semn de pământ care este în strânsă corelație cu tot ce înțelegem prin sănătate și vindecare, dar și cu stilul de viață, igiena zilnică a vieții, rutină, muncă, serviciul și modul în care știm să funcționăm astfel încât să fim de ajutor, să fim utili și eficienți.

Luna Nouă septembrie 2021: Cum ne afectează acest eveniment astrologic?

Luna nouă în Fecioara, cu influențe uraniene, vine cu noi oportunitati de a merge înainte, de a ne smulge din ceea ne intoxică, sub aspect personal și colectiv (Neptun în Pești, în opoziție cu Luna nouă) la nivel energetic, emoțional, mental, fizic. Chiar dacă până în prezent, emoțiile noastre nu ne-au fost de prea mare folos pentru a ne păstra un nivel energetic crescut, pentru claritate și sănătate, deoarece am fost deseori copleșiți de frică, anxietate, îngrijorare, chiar disperare, acum putem găsi modalități pentru a

transmuta aceste emoții, pentru a ne mișca dincolo de ele sau a le înțelege cauza, a le accepta și integra la un nivel de înțelepciune care ne permite să funcționăm fără a recrea, iar și iar, consecințe profunde în ființa noastră și o realitate constrângătoare.

Acum este timpul să descoperim noi modalități de vindecare, terapii și perspective noi, oameni care ne pot sprijini în procesul nostru, mijloace de îmbunătățire a parametrilor fizici și emoționali pe care să le integrăm în rutina zilnică.

Si s-ar putea ca în următoarele săptămâni și chiar luni, să accesăm informații utile, funcționale, să ni se reveleze soluții pentru situațiile stresante cu care ne-am confruntat până acum, altele decât cele pe care le-am luat în considerare în trecut.

Luna Nouă septembrie 2021: Cum ne afectează acest fenomen?
Luna Nouă septembrie 2021: Cum ne afectează acest fenomen?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii septembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină şi cum ne afectează?

Putem să ne evaluăm mai atent alimentația, să începem un regim alimentar mai sănătos și adecvat, sau putem începe să fim mai activi, să începem un program de exerciții fizice (terapeutice) care ni se potrivesc, să facem ce e necesar pentru a avea un somn mai odihnitor și regenerativ, să apelăm la terapii alternative, consiliere și la alte mijloace pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții.

Luna nouă septembrie 2021- noi modalități de vindecare

Luna nouă în Fecioara deschide sezonul de curățenie, purificare și simplificare a vieții. Așa că, începând de acum, luăm în calcul să ne reorganizăm activitățile profesionale, programul, obiceiurile, viața. Să găsim moduri mai sănătoase și utile, eficiente și cât mai simple, care să aducă rezultate mai bune si mai multă claritate. Astfel, cu multa răbdare, ne putem așeza viața pe un făgaș mai clar și mai funcțional.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Pentru unele zodii, acest eveniment astrologic poate fi și un prilej bun de a-și regândi activitatea, în sensul de reorientare, fie ca loc de muncă, fie ca metodă de lucru, echipa, structura etc. E momentul, spre exemplu, să devenim mai deschiși la a integra în munca noastră mijloace moderne, tehnologie care să ne micșoreze eforturile și să simplifice lucrurile. Sau să învățăm ceva nou, să îmbogățim cunoașterea noastră, astfel încât abordarea profesională să fie mai țintită și cu rezultate net superioare.

Chiar și curățenia, în sensul ei propriu, este adevărată terapie. Când facem curat în casă, mintea ne urmează și se curăța și ea. E timpul să creăm un flux energetic sănătos în casă, să eliberăm spațiul, să-l reorganizăm mai bine.

De asemenea, stăpânul Lunii noi în Fecioara este Mercur, aflat în Balanță, în trigon cu Saturn și cu Destinul și în opoziție cu Kiron. Iar Mercur, la rândul lui este sub stăpânirea lui Venus, aflată tot în Balanță (domiciliu). Astfel, această Lună nouă capătă și accente Venusiene, semn că relațiile sunt și ele în prim plan, precum și satisfacțiile, plăcerile, abundența și bunăstarea noastră.

Luna Nouă septembrie 2021: Cum ne afectează acest fenomen?
Luna Nouă septembrie 2021: Cum ne afectează acest fenomen?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop saptămânal 6-12 septembrie 2021. Trei zodii vor avea parte de o aventură neașteptată

În această perioadă, este important să fim mai atenți la cuvintele pe care le folosim, ele pot veni pe circuitul automat, inconștient, ca expresie a traumelor și nesigurantelor noastre, sau pot veni pe calea conștientă, ca expresie a înțelegerii mai profunde a realității și a modului în care comunicăm cu cei din jur. În altă ordinde de idei, prin cuvinte, prin înțelepciunea lor, dar și prin conversații cu sens, profunde dar detașate, putem vindeca și transforma, atât relațiile cât și alte aspecte din viață noastră. E foarte important atât ce ne spunem nouă, cât și ce le spunem altora.

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre fosta căsnicie: "Am avut un feeling atunci că era ceva între ei". Ce spune despre prezența Danielei Iliescu la nunta lor- radioimpuls.ro

Totodată, e foarte important inclusiv ce gânduri menținem în minte și cu ce emoții sunt ele impregnate. Ar fi bine sa fim atenți la efectul de bumerang pe care gândurile de atac îl au asupra noastră. Să păstrăm hornul curat și să ne situăm într-un spațiu înțelegător, blând, înțelept, iubitor. 

Iar dacă vorbim despre relații, în această perioadă ele trec prin unele transformări. Se pare că acum suntem mai deschiși către relații utile, decât către cele de complezență. Iar în munca noastră, dar și în procesul de vindecare prin care trecem cu toții, relațiile sunt o veriga necesară, așa că e important să ne construim în mod cât mai sănătos și armonios relații.

De asemenea, elementul Pământ este bine reprezentat în acestmoment, astfel că intențiile noastre își pot găsi mai ușor calea spre materializare. Însă, pentru asta e nevoie de răbdare, de o atitudine mai așezată și aplicată (așa cum ne sugerează elementul pământ), de eforturi conștiente și consecvente, de disciplină și organizare.

Citeste si: Horoscop 7 septembrie 2021. Surprize neașteptate pentru trei zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si