Pe ce dată va avea loc prima lună plină din octombrie. Când și la ce oră trebui să te uiți pe cer ca să n-o ratezi

Ești pasionat de astronomie și de lucruri inedite?! Nu rata luna plină din octombrie. Află când te poți uita pe cer ca să vezi minunăția.

Georgiana Balaban, vineri 02 octombrie 2020 , 20:32

lună plină 2 octombrie
Astăzi, 2 octombrie va fi lună plină![Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luna octombrie este plină de surprize. Azi, 2 octombrie, va fi lună plină. Ieși la geam și nu rata minunăția. Luna plină semnifică „lumea interioară”, mai exact emoțiile noastre ascunse, convingerile inconștiente, chiar și trecutul. Tot ea reprezintă dorințele, temerile, grijile și visele noastre. Luna ne oferă abilitatea de a simți, de a învăța din trecut și de a debloca și exprima esența noastră în mod creativ.

Când este lună plină, înseamnă că Luna stă opusă Soarelui, complet iluminată de lumina sa. Prin urmare, Luna și Soarele se află pe laturile opuse ale zodiacului în timpul unei luni pline. Atunci luna creează un tablou provocator sau intens al energiei, dar și un potențial foarte puternic, deoarece Luna și Soarele (yin și yang) sunt în echilibru armonic natural.

lună plină 2 octombrie
Lună plină pe cer în această noapte.[Sursa foto: PixaBay]

Atunci când este lună plină, influențată de tranzitul actual al zodiacului, sunt sporite emoțiile, sentimentele, procesele mentale și chiar și visele. În momentul în care se opun reciproc cele două corpuri cerești în timpul lunii pline, acest lucru poate provoca tensiune și o stare inconfortabilă.

Ce poți să faci când este lună plină pe cer

Este un moment perfect pentru a face „baie la lună”. Acest lucru înseamnă să stați sub lumina lunii și meditați. Pe măsură ce inspirați, permiteți lunii să vă încălzească inima și extindeți frumusețea momentului prezent. Seara aceasta, de 2 octombrie, are un potențial în a vă calma și de a lua multe greutăți de pe suflet.

Luna plină va avea loc în această seară. Fenomenul magnific când luna se va vedea în toată splendoarea ei, pe bolta cerească, este chiar în câteva ore. La ora 00:05, deschide geamul, ieși în curte și respiră aerul curat, în timp ce vei fi luminat de razele lunii. Luna va fi văzută, în această seară, în toată splendoarea ei. Nu rata tabloul nocturn minunat.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si