Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?

Și în septembrie, luna va avea tot patru faze, mai exact lună nouă, primul pătrar, lună plină, al doilea pătrar. Când are loc prima lună plină din septembrie și cum ne influențează acest fenomen?

Author: Alina Raducu luni 20 septembrie 2021 , 08:43

Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?
Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luna plină septembrue 2021. Astfel, luna aceasta a început miercuri, 1 septembrie, cu o fază a semilunii în scădere, care va fi iluminată cu 34,3%.

Poți vedea calendarul fiecărei faze ale lunii din septembrie 2021 accesând moongiant.com. Astfel poți afla și mai multe informații detaliate despre faza respectivă. Totodata, puteti consulta mai multe informații despre Luna Plină și Luna Nouă în septembrie 2021, inclusiv orele de vizionare locale.

Pe ce dată va avea loc prima lună plină din septembrie 2021?

Potrivit calendarului, prima lună plină din septembrie 2021 va avea loc pe data de 20 septembrie, într-o zi de luni. Totodată, în timpul lunii pline, luna este 100% iluminată așa cum se vede de pe Pământ și se află pe partea opusă a Pământului față de Soare.

De această dată, luna va fi vizibilă pe tot parcursul nopții răsărind la apusul soarelui în est și apunând odată cu răsăritul a doua zi dimineața. Punctul în care apare luna plină poate fi măsurat până la o fracțiune de secundă. Timpul necesar între lunile pline este cunoscut ca o lună sinodică și are o durată de 29,530587981 zile.

Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?
Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 9 septembrie 2021. Zodiile cu mare noroc la bani

Luna plină din 20 septembrie are o iluminare de 100%. Acesta este procentul Lunii iluminate de Soare. Iluminarea se schimbă constant și poate varia până la 10% pe zi.

Pe 20 septembrie, Luna are 14,28 zile. Aceasta se referă la câte zile a trecut de la ultima Lună Nouă. Astfel, este nevoie de 29,53 zile pentru ca Luna să orbiteze Pământul.

Ce influență are luna plină din septembrie asupra zodiilor?

Luna plină din septembrie va avea influențe mai ales asupra zodiei pești. Luna în Pești are cea mai mare sensibilitate și percepție a mediului înconjurător. Puteți experimenta sentimente de nesiguranță, puteți fi pasivi și așteptați doar să vedeți ce se întâmplă în viața voastră. Dacă vă angajați în căutare creativă sau spirituală, veți beneficia de o mare imaginație a Peștilor. Organe influențate de semnul Lunii pline în Pești:

  • picioarele
  • degetele de la picioare
  • hipofiza
  • glanda pineală
  • endorfina
  • melatonina.

Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?
Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Luna Nouă septembrie 2021: Cum ne afectează acest fenomen?

În această perioadă a lunii pline, aceste organe sunt mai sensibile, deci ar fi bine sa le asigurați o îngrijire deosebita. Nici operațiunile chirurgicale nu sunt recomandate în timpul Lunii Pline.

De asemenea, alte zodii influențate de luna plină în lunile următoare sunt:

Berbecul – 20 octombrie 2021
Taur ul– 19 noiembrie 2021
Gemenii – 19 decembrie 2021.

Citeste si: Fazele lunii septembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină şi cum ne afectează?


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Zanni înfruntă trecutul! Câștigătorul Survivor România s-a reîntors la centru de... Zanni înfruntă trecutul! Câștigătorul Survivor România s-a reîntors la centru de plasament unde a locuit timp de 9 ani: ”Acceparea trecutului, rezolvarea frustrărilor”
spotmedia.ro
Scorpioni de talia unor câini trăiau acum mult timp, în mare Scorpioni de talia unor câini trăiau acum mult timp, în mare
spotmedia.ro
Un nou motiv de îngrijorare, pe lângă Covid-19. Un tip de gripă aviară tocmai a ucis şi... Un nou motiv de îngrijorare, pe lângă Covid-19. Un tip de gripă aviară tocmai a ucis şi mamifere
b1.ro
Kira Hagi a intrat în televiziune. Pentru ce post prezintă știrile fiica lui Gică Hagi Kira Hagi a intrat în televiziune. Pentru ce post prezintă știrile fiica lui Gică Hagi
infoactual.ro
Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se... Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului
infoactual.ro
De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi... De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi dezvăluit vreodată
evz.ro
După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul... După Coronavirus ne mai lovește ceva neașteptat. Ajunge și în România. Scenariul periculos venit direct de la UE
doctorulzilei.ro
Ce tip de personalitate ai în funcție de ziua în care te-ai născut Ce tip de personalitate ai în funcție de ziua în care te-ai născut
romaniatv.net
Ziua și incendiul! S-a dat alarma la Spitalul Județean din Timișoara! Ziua și incendiul! S-a dat alarma la Spitalul Județean din Timișoara!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si