Luni, telespectatorii au ales Kanal D! Postul TV a fost lider de piață în Day Time!

Luni, telespectatorii au ales Kanal D! Postul TV telespectatorilor, pe toate categoriile de public!

Author: Mircea Pop marți 28 iulie 2020 , 16:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luni, 27 iulie, telespectatorii au ales emisiunile difuzate de Kanal D, statia TV clasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu “Stirile Kanal D” [%20%20]de la ora 12:00, reality show-ul “In cautarea adevarului” si emisiunea de divertisment “Teo Show”. 

Stirile Kanal D  de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu, in intervalul orar [%20%20]12:00 – 13:00, au fost prima optiune a telespectatorilor, Kanal D pozitionandu-se pe primul loc in audiente, pe toate targeturile monitorizate. Astfel, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat cu Stirile Kanal D, 2,0% rating si 21,0% cota de piata, pe targetul Comercial, 3,2% rating si 19,9% cota de piata, pe targetul National, si 2,2% rating si 14,1% cota de piata, pe targetul All Urban. 

O medie de peste o jumatate de million (571.000) de romani din intreaga tara au urmarit ieri, in fiecare minut al difuzarii, materialele prezentate in Stirile Kanal D [%20%20]de la ora 12:00.

Citeste si: Puterea Dragostei concurenţi sezonul 3: Ei sunt cei 14 concurenţi care îşi caută sufletul pereche

Emisiunea ”În căutarea adevărului”, lider absolut

Editia de ieri a emisiunii  “In cautarea adevarului”,  prezentata de Ernest, in intervalul orar [%20%20]13:00 – 15:00, a mentinut pozitia de lider absolut de audienta a postului de televiziune Kanal D.  Emisiunea a fost urmarita, pe parcursul celor doua ore de difuzare, in fiecare minut, de o medie de peste 758.000 de romani din intreaga tara. In minutul de aur, atins [%20%20]la 14:54, peste un milion (1.037.000) de telespectatori urmareau reality-ul “In cautarea adevarului”.

Citeste si: Nou concurent în casa „Puterea Dragostei”, venit din Germania: „O să vă demonstrez ce alții nu au reușit!”

In intervalul orar [%20%20]13:00 – 15:00, Kanal D a devansat celelalte posturi TV, pe toate categoriile de public monitorizate, inregistrand, cu emisiunea prezentata de Ernest, 2,6% rating si 26,3% cota de piata, pe targetul Comercial, 4,3% rating si 22,0% cota de piata, pe targetul National, si 3,3% rating si 18,3% cota de piata, pe targetul All Urban.

”Teo Show”, audiențe de top

Suprematia audientelor a continuat pentru Kanal D si in intervalul [%20%20]15:00 – 17:00, cu difuzarea emisiunii de divertisment  “Teo Show”.  Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider absolut de audienta si pe acest tronson orar, cu 2,5% rating si 18,9% cota de piata, pe targetul Comercial, 3,6% rating si 16,2% cota de piata, pe targetul National, si 3,1% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul All Urban. 

Editia de ieri a emisiunii prezentata de Teo Trandafir si Bursucu a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, o medie de 632.000 de romani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii.

Citeste si: “Dragoste si secrete”. Dusmani in serial, cuplu in viata reala


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si