Lupu a fost eliminat in emisiunea Exatlon din 14 martie, in urma voturilor telespectatorilor. Concurentul din echipa Razboinicilor s-a despartit de colegii sai cu ochii in lacrimi si a marturisit ca e dezamagit de faptul ca pleaca. 

In aceasta dupa-amiaza el a ajuns acasa si a fost asteptat pe aeroportul de la Otopeni de familie si cativa prieteni. Intalnirea cu mama a fost insa emotionanta, Lupu strangand-o minute bune in brate pe cea care i-a dat viata. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Acolo suntem cu totii sportivi, numai ca trebuie sa fim un pic mai calmi inainte de a face anumite actiuni", a spus Lupu pe aeroport.

El le-a transmis un mesaj si Razboincilor: "Sa traga de ei, ca au potential sa castige toate probele!"

"Am palmele transpirate, ochii inlacrimati, imi este foarte greu sa vorbesc. O sa imi fie dor de echipa. Nu mai pot sa mai zic nimic.

Cred cu toata puterea ca o sa lupt de acasa asa cum am luptat de aici", au fost ultimele cuvinte rostite de Lupu, cu lacrimi in ochi, inainte de a parasi competitia Exatlon. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si