"M-a atins in locuri in care nicun tata nu trebuie sa isi atinga fiica." Povestea tulburatoare a unei fete abuzate de tata si de "Martorii lui Iehova"

Povestea tulburatoare a unei fete care a fost abuzata sexual de propriul tata, adept al sectei religioasa "Martorii lui Iehova". Ce a urmat dupa ce fata a cerut ajutorul membrilor sectei este de-a dreptul revoltator.

A.S., marți 09 mai 2017 , 11:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Angie Rodgers avea doar 11 ani cand, intr-o noapte, tatal ei a intrat in camera. "A inceput intr-o noapte, pe cand aveam 11 ani. M-am trezit, iar tata era langa mine. Ma atingea in locuri in care nicun tata nu ar trebui sa isi atinga fiica", marturiseste Angie, care are acum 36 de ani si a devenit mama a patru copii.

Timp de patru ani, fetita a fost violata si molestata sexual de propriul tata, membru al sectei religioase "Martorii lui Iehova". Dupa patru ani de chin, fata a cerut ajutorul celorlalti membrii ai sectei religioase, la a caror biserica mergea des cu parintii ei. Ce a urmat apoi, este de-a dreptul revoltator.

"Am cerut ajutorul Bisericii, dar am sfarsit prin a fi abuzata din nou. Eram doar un copil si ar fi trebuit sa ma ajute, dar ei au intors totul impotriva mea. Nu voi putea uita niciodata prin ce am trecut. Am invatat insa sa traiesc cu asta."

"Tata nu rata nicio ocazie sa profite de mine. Nu tinea cont nici de faptul ca uneori eram bolnava", a mai declarat Angie.

Cand le-am cerut ajutorul membrilor sectei, acestia au pus-o pe fata sa le arate cum si unde a fost atinsa.

"M-au intrebat in ce eram imbracata si m-au facut sa cred ca ca a fost vina mea. Mi-au citit povesti din Biblie despre Lot, cel care intretinea relatii intime cu fiicele sele, si ma intrebam daca este bine sa am o relatie cu tatal meu", a mai spus Angie.

Tanara spune ca regreta acum ca nu si-a denuntat mai devreme tatal la politie. "Eram ingrozita de acesta. In plus, era si indoctrinarea religioasa. Am crezut ca batranii sectei sunt mai puternici decat politia si decat serviciile sociale", a mai spus tanara, potrivit Mirror.

Ea spera ca povestea ei va inspira si alte victime ale abuzurilor si le va oferi curajul sa mearga si sa raporteze astfel de incidente la politie.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si