"Ma tem ca legalizarea poligamiei va duce la exploatarea femeilor". O spune un canadian ale carui 27 de sotii i-au daruit 145 de copii

Winston Blackmore, un canadian in varsta de 59 de ani are cea mai numeroasa familie poligama din Canada. El este casatorit cu 27 de sotii care i-au daruit 145 de copii. Barbatul se teme ca legalizarea poligamiei va duce la exploatarea femeilor.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe joi 04 august 2016 , 11:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Winston Blackmore este liderul grupului funfamendalist poligam Mormon din Canada si este urmarit penal de guvernul Cnadian pentru poligamie.
Barbatul a declarat ca el si sotiile sale dunt de fapt "prieten", desi autoritatile canadiene ii acuza ca sunt poligami.
Blackmore a fost episcopul sectei poligame Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma si le-a spus procurorilor care il ancheteaza ca el este impotriva legalizarii
poligamiei, deoarece se teme ca, odata cu legalizare acesteia, femeile vor fi exploatate.
Barbatul a fost arestat pentru poligamiei in anul 2007, dar a fost eliberat datorita unor probleme aupra modului in care fusese ales procurorul de caz.
Winston Blackmore le-a spus anchetatorilor ca nu si-a curtat niciuna dintre cele 27 de "prietene", ba mai mult, ele au venit la el si l-au rugat sa le ia de sotii.

Winston Blackmore este liderul grupului funfamendalist poligam Mormon din Canada si este urmarit penal de guvernul Canadian pentru poligamie.

Barbatul a declarat ca el si sotiile sale sunt de fapt "prieten", desi autoritatile canadiene ii acuza ca sunt poligami.

Blackmore a fost episcopul sectei poligame Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma si le-a spus procurorilor care il ancheteaza ca el este impotriva legalizarii poligamiei, deoarece se teme ca, odata cu legalizare acesteia, femeile vor fi exploatate.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Barbatul a fost arestat pentru poligamiei in anul 2007, dar a fost eliberat datorita unor probleme aupra modului in care fusese ales procurorul de caz.

Winston Blackmore le-a spus anchetatorilor ca nu si-a curtat niciuna dintre cele 27 de "prietene", ba mai mult, ele au venit la el si l-au rugat sa le ia de sotii, scrie Daily Mail.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si