"Ma trezesc ca merg acasa si nu mai am copil". Scandal de amploare in cazul olimpicului de 13 ani agresat de mama. Tatal copilului cere in instanta custodia

Tatal olimpicului de 13 ani agresat de mama a anuntat ca va actiona in judecata DGASPC Gorj, pentru ca l-ar fi decazut din drepturile parintesti in mod ilegal, informeaza Mediafax.

A.L., sâmbătă 20 mai 2017 , 13:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adrian sustine ca nu este divortat, asa cum s-a crezut, si ca locuieste in Bucuresti in interes de serviciu, iar femeia nu poate veni sa-l insoteasca pentru ca lucreaza in MAI si are un regim special. El acuza Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Gorj ca l-a decazut din drepturile parintesti, desi nu l-a intrebat nimic.

”Este o situatie nefericita. Am fost decazut din drepturi, fara sa fiu parte in proces. Urmeaza sa rejudecam acest proces, ca sa vedem eu ca parinte cu ce am gresit de nu mai am dreptul de a fi parinte? in 24 de ore s-a produs incidentul, o disputa familiala, care nu este atat de violenta, asa cum a fost prezentata, care s-a transformat in final prin decaderea mea din drepturi ca parinte. si sotia, la fel. Daca a fost o disputa intre sotie si copil, intrebarea este ce am facut eu?

Eu sunt acum cu copilul, la Targu-Jiu. Cu ce am gresit de am fost decazut din drepturi? Am fost decazut din drepturi pentru ca am fost trecut la instanta de catre DGASPC, cum ca eu sunt despartit de sotie. Ca sa fiu despartit de sotie ar trebui sa indeplinesc doua conditii: sa plec de acasa, sa parasesc domiciliul conjugal, lucru care nu s-a intamplat pana acum si noi sa nu ne intelegem. Nu s-a pus problema ca nu ne intelegem si nu s-a pus problema ca unul dintre soti a plecat de acasa, indiferent daca eu am domiciliul sau serviciul in Bucuresti si sotia, prin prisma faptului ca lucreaza unde lucreaza, in Politie, este mai greu sa se mute in Bucuresti”, a declarat tatal olimpicului agresat, pentru Mediafax.

Adrian a mai sustinut ca nu-si poate da seama cum s-au desfasurat toate anchetele posibile in 24 de ore fara ca el sa fi fost intrebat ceva si cum au ajuns autoritatile la concluzia ca ei sunt divortati, desi nu exista niciun document care sa demonstreze acest lucru.

”Daca cineva are un sot care pleaca cu vaporul doi ani inseamna ca el s-a despartit in fapt de familie? si cand se intoarce acasa, nu mai gaseste copilul acasa pentru ca i l-a luat statul? Sunt absolut convins ca cineva va trebui sa dea niste explicatii. Au facut acte cei de la DGASPC cum ca eu as fi despartit in fapt de sotie, dar daca tot au semnat si s-au dus in instanta cu aceasta declaratie pe care au semnat-o si domnul director si jurista, banuiesc ca vor avea si probele prin care vor demonstra acest lucru, pentru ca daca nu vor avea probele avem cu totii o problema. Voi merge in instanta. Eu sunt inginer. Ma trezesc ca merg acasa si nu mai am copil. in 24 de ore s-au facut toate anchetele posibile, s-a trimis in instanta si s-a dat si hotararea, fara ca unul dintre parinti sa fie instiintat, pentru ca se stia ca e divortat. in aceasta a constat ancheta sociala, prin faptul ca un parinte nu exista. Surpriza! Certificatul de casatorie spune ca exista si mai mult, nu exista despartire in fapt. Cineva va trebui sa faca dovada”, a mai spus barbatul, pentru Mediafax.

Reprezentantii DGASPC sustin ca situatia va fi lamurita luni, cand atat mama, cat si tatal vor fi invitati la sediul institutiei.

Vineri, judecatorii de la Tribunalul Gorj au dispus plasament in regim de urgenta pe o perioada de cinci zile, aminteste Mediafax.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si