Mădălin Ionescu: ”Nu e normal să iasă armata în stradă. Ce, suntem Iran sau Iordania?”

Mădălin Ionescu nu crede că scoaterea armatei în stradă este o decizie bună a autorităților.

Author: Radu Constantin miercuri 25 martie 2020 , 18:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mădălin Ionescu nu este de acord cu scoaterea armatei pe străzi, măsură luată de azi de autorități pentru a se asigura că românii stau în case pentru a se proteja de COVID-19.

Jurnalistul consideră o greșeală măsura luată și spune că o astfel de situație poate fi periculoasă, pentru că rolul armatei nu este acela de a fi pe străzi.

”Nu e normal să iasă armata, să impună legea. Înțelegeți ce vă spun? Este foarte periculos. Ce, suntem Iran, Iordania, ce țară suntem noi? Chestiile astea sunt foarte riscante. S-ar putea ca armata să se obișnuiască să stea în stradă! Probabil că în România nu se va întâmpla așa ceva, sunt convins că nu se va întâmpla, dar există un risc”.

Mădălin Ionescu: ”Niciodată să nu dai prea multă putere armatei”

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață- wowbiz.ro

”Niciodată nu trebuie să dai foarte multă putere unei armate să stea prea mult timp în stradă și să impună anumite lucruri împotriva propriilor cetățeni, înțelegeți ce vă spun? Este o chestie de principiu. Nu spun că armata nu e bună în aceste situații când din păcate o mulțime de români nu respectă reglementările și ordonanțele militare. De aia am ajuns aici! Dar eu, ca principiu, sunt împotriva armatei în stradă într-o astfel de situație.

Citeste si: Gabi Cristea, party în carantină pentru fiica ei de un an. Imagini spectaculoase de la vila vedetei

Citeste si: Uniunea Europeană, decizie istorică! Pactul de Stabilitate a fost suspendat: Nu mai există reguli bugetare

Citeste si: Mădălin Ionescu: ”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19?" Tatăl lui Mădălin Ionescu a luat o răceală și a făcut atac cerebral!

Da, am mai spus-o: armata terbuie să fie prezentă la calamități, catastrofe, să ne ofere o protecție din punct de vedere militar, să participe la tot felul, de expediții militare, armata are și un rol științific, de multe ori are în rândul ei persoanlități ale lumii științifice, medicale, are un rol benefic într-o societate. Însă, în acest moment, n-ar fi trebuit ca armata să fie prezentă în stradă. Ar fi trebuit să ne descurcăm fără să fie nevoie de prezența armatei în stradă”, a spus Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si