La un moment dat, Mădălin Voicu a spus că Elena Udrea este de aceeaşi etnie cu el. Politicianul de etnie rromă s-a referit pentru prima oară la origine lui Udrea în 2008, în timpul unei emisuni televizate. “Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a dezvăluit Mădălin Voicu.

( vezi cum a vrut Udrea să se îmbogăţească din Costa Rica)

Mădălin Voicu a spus că Elena Udrea este de aceeaşi etnie cu el:" Sper că nu un complex"

“Cum nu m-am născut şi nici n-am călcat vreodată în Pleşcoi, tot aşa nu sunt nici de etnie rromă, deşi mi-ar fi plăcut, pentru că femeile rrome sunt recunoscute ca fiind cele mai pasionale. Domnul Mădălin Voicu nu are nici măcar o scuză pentru minciuna dânsului. Sper că nu un complex de a aparţine acestei etnii îl face să declare tot timpul că şi alţii sunt rromi”, a replicat Elena Udrea.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Mădălin Voicu a spus că Elena Udrea este de aceeaşi etnie cu el: "N u este un lucru rău”

În 2008, Mădălin Voicu a spus că Elena Udrea este de aceeaşi etnie cu el. Peste 3 ani, Voicu a revenit cu o declaraţie asemănătoare, relatată de presă: „Eu i-am recomandat doamnei Elena Udrea, dacă doreşte să facă o carieră politică explicită, ar trebui să facă un efort imediat să se depărteze cât mai repede şi cât mai clar de Traian Băsescu.

Nu e vorba de grijă, că nu îmi permit să îi dau sfaturi. Cu toate că, etnic, aş avea un gen de drept de a fi tutore. Întrebat de Victor Ciutacu dacă Elena Udrea este de etnie romă, Voicu a confirmat: Da, este. Dar nu este un lucru rău.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si