Mădălina și soțul ei au fost scoși din casă de claxoanele vecinilor! Locuința lor era în flăcări

Soții Tinculescu din Mioveni au fost treziți în noapte de claxoanele vecinilor, altfel probabil că rămâneau captivi în casa cuprinsă de flăcări.

C.L., luni 24 iunie 2019 , 08:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sunt tineri, muncitori și părinții unei fetițe de doar un an. Năpasta i-a lovit într-o noapte, săptămâna trecută, când casa le-a fost cuprinsă de flăcări. Au fost treziți de claxoanele vecinilor, care văzuseră că locuința ardea ca o torță și pentru a-i trezi pe cei doi au făcut gălăgie. Oamenii și-au luat repede copilul în brațe și au reușit să iasă din casă, alegându-se doar cu arsuri ușoare.

Incendiul, care a izbucnit de la un cablu de la o clocitoare aflată în mansarda casei, a produs însă pagube importante. Tinerii au rămas practic fără nimic după ce și-au văzut casa făcută scrum. Așa că a fost inițiată o campanie prin care persoanele care vor să-i ajute pe tineri să o poată face.

Au nevoie atât de haine, atât pentru ei cât și pentru cel mic, de bunuri sau materiale de construcție,  dar și de bani pentru refacerea casei. Pentru cei care doresc să ajute cu donații în bani, o pot face prin transfer bancar: RO88BRDE030SV59915970300 -sucursala BRD / posesor: Tinculescu Nicolae Marian, iar cei care vor să ia legătura cu familia, o pot face la nr de de telefon: 0773351384.

Citeste si: Un cuplu de polițiști, scandal monstru în stradă! Au avut o ceartă conjugală, în timpul serviciului, iar de furie și-a ucis partenera

Citeste si: O adolescenta de 15 ani, omorâtă de tatăl vitreg! Ultimul mesaj trimis este înfiorător: "Mi-e frică, e..."

La scurt timp după tragedie, Mădălina Tinculescu a postat un mesaj emoționant, alături de o poză în care apare alături de soțul și de fetița ei. ”Noi, noi 3 am rămas toți împreună. Dumnezeu a vrut să ne arate un semn, e groaznic momentul nu doresc nimănui în doar câteva secunde eram cu copilul în brațe să cobor pe scări! Suntem bine cu toții, nu am pățit nimic totul a fost la secundă...
E groaznică însă situația... totul s-a pierdut! Multumim din suflet persoanelor cu suflet mare care ne intind o mana de ajutor”, a scris Mădălina pe contul ei de socializare. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si