VIDEO- Maestrul Turda, relație specială cu finii săi

Unul dintre cei mai mari artiști, Gheorghe Turda, iubește muzica și scena la fel de mult precum își iubește și cele mai dragi persoane din viață lui: perechea de fini nășită în urmă cu 7 ani

Webeditor: Redactia Stirile Kanal D vineri 17 martie 2023 , 18:08

Maestrul Turda, relație specială cu finii săi

Maestrul Turda, relație specială cu finii săi

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viața pare să-l iubească pe maestrul Gheorghe Turda. Iar el, la rându-i, o iubește la fel de mult.

Fiecare moment petrecut pe scenă, în fața celor care îl iubesc, este o bucurie fără margini pentru marele artist. Iar el împarte această bucurie cu doi oameni minunați, cei mai apropiați sufletului, pe care a ales să-i ghideze spiritual devenindu-le nași.

Gheorghe Turda, părinte spiritual pentru Luminița și Marian Baicu

Sufletul său se îndreaptă spre Luminița și Marian Baicu, doi artiști care l-au ”cucerit” cu bunătatea lor și cu dragostea pe care o au unul față de celălalt.

”Este foarte omenos, un om cu caracter deosebit. Și atunci noi ne-am lipit atât de mult de sufletul dumnealui încât nu ne mai putem dezlipi.

Ne-am lipit ca marca de scrisoare.”, spune Luminița Baicu.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Gheorghe Turda și-a cunoscut soția, prim-balerină în cadrul Ansamblului Rapsodia, prin prisma meseriei. 37 de ani a dăinut povestea lor sfârșită tragic în anul 2009, atunci când soția maestrului a pierdut lupta cu cancerul. Însă dragostea ce i-a legat a trecut de bariera timpului, iar maestrul nu a uitat-o niciodată pe cea care i-a fost adevărata dragoste.

Maestrul se pregătește să lanseze două cărți

Gheorghe Turda demonstrează zi de zi cât de mult iubește această viață. Maestrul se pregătește să își susțină lucrarea de doctorat, iar pe lângă asta urmează să lanseze două cărți și un film.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si