La câteva săptămâni după ce a făcut publică drama pe care o trăieşte, Magda Vasiliu s-a arătat revoltată pe reţelele de socializare.

„În newsfeed îmi apar poveştile multor copii bolnavi de cancer care au nevoie de bani…toţi sunt sustinuţi de fundaţii şi bazează pe donaţii…acum, în miez de noapte, dupa ce am citit povestea lui Rafael, un băiat de 12 ani, sprijinit, evident, de o fundaţie, stau si mă întreb: Statul român ce face? Condiţii comparabile cu tari civilizate e clar ca nu poate oferi.
Şansa la vindecare, nici atât! De ce nu se implică în vreun fel? Adică să existe o instituţie decenţa, care să facă treaba acestor fundaţii….probabil banii ar dispărea, copiii ar muri şi toţi am spune la unison ” e, aşa e la noi, e România!  Aşa că ne rămân aceste fundaţii, nu toate ortodoxe şi speranţa că oamenii vor dona…până când?!”
,  a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fiul ei, Vlad, se pregăteşte de o operaţie chirurgicală în Italia, iar între timp este nevoit să stea într-un scaun cu rotile, pentru că nu se poate deplasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si