Mai frig în case ca afară. Locuitorii din Drumul Taberei nu au nici căldură nici apă caldă

Traiesc in Capitala, dar au conditii ca pe ulita! Sute de bucuresteni se plang ca traiesc in frig de zile bune, iar de o baie fierbinte nici nu se pune problema. Si asta pentru ca apa calda trimisa de Radet nu depaseste in tevi 18 grade.

Stirile Kanal D, miercuri 16 ianuarie 2019 , 20:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

In apartamente temperatura nu trece de 18 grade, dorm infofoliti si cu mai multe paturi, iar apa calda este de fapt buna doar de spalat pe dinti. Cu asta se confrunta peste 600 locuitori din Drumul Taberei care au facut fata gerului de-afara cu caloriferle inghetate si fara luxul de a putea face macar o baie calda.

Una dintre cauze ar fi la ţevile vechi de peste 50 de ani, care reprezinta o treime din toată reţeaua Capitalei. Doamna Elena locuieste intr-unul dintre blocurile cu probleme de 36 de ani si simte ca a ajuns la capatul puterilor.

Mai frig în case ca afară. Locuitorii din Drumul Taberei nu au nici căldură nici apă caldă

Desi tremura de frig in casa, facturile sunt extrem de mari. Solutia salvatoare a ramas insa calorfierul electric. Din cauza lipsei de caldura, proprietarii se confrunta cu probleme din ce in ce mai mari, care le pun in pericol sanatatea.

A fost initiata o petitie online intitulată "Vrem caldura si apa calda in Drumul Taberei!". Pana in acest moment sunt peste 600 de semnatari. Totusi, oamenii nu sunt prea increzatori ca problemele le vor fi rezolvate. Echipa Stirile Kanal D a incercat sa contacteze compania RADET pentru a afla cand va fi rezolvata problema, dar nu am primit niciun raspuns pana in acest moment.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si