Mai multe zone din Capitala, afectate de o pana de curent din cauza unei avarii la o statie a Transelectrica

Mai multe zone din Capitala, din nordul Capitalei, dar si din sectoarele 2 si 3, au fost afectate miercuri de o pana de curent, din cauza unei avarii la o statie a Transelectrica. Transelectrica a anuntat ca au loc interventii pentru reluarea alimentarii cu energie electrica. E-Distributie Muntenia a transmis ca defectiunea nu este in instalatiile sale, dar a afectat alimentarea unor statii de alimentare operate de companie. Metrorex a anuntat ca au existat probleme cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera, dar ca problemele au fost remediate, iar circulatia trenurilor nu a fost afectata.

Author: C.I.P. miercuri 01 noiembrie 2017 , 17:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pana de curent a fost provocata de o avarie la o statie a Transelectrica, au precizat reprezentantii societatii. "Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.44, s-a inregistrat o avarie in reteauaTranselectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est si de nord a Capitalei. in acest moment, se lucreaza pentru realimentarea cât mai rapida a tuturor consumatorilor afectati", anunta pe pagina sa de Facebook Transelectrica.

Enel a transmis ca pana de curent afecteaza partea de nord si de est a Bucurestiului. "In dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a aparut un defect in reteaua de electricitate din zona Bucuresti, nu in instalatiile E-Distributie Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor statii de transformare operate de E-Distributie Muntenia in partea de nord si de est a Bucurestiului. E-Distributie Muntenia lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol", anunta societatea.

Urmare a penei de curent inregistrata astazi in Bucuresti, Metrorex face precizarea "ca au existat probleme cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera. "Problemele au fost remediate.

Circulatia trenurilor de metrou nu a fost afectata", a transmis regia.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

O pana de curent de proportii similare a afectat zone din Bucuresti si din judetul Ilfov in 21 octombrie, fiind vorba despre o avarie  in statia electrica 220/ 110 /10 kV Fundeni, generata de deteriorarea unui echipament de inalta tensiune, dupa cum anunta Transelectrica.

Atunci, cartierele bucurestene Obor si Fundeni, precum si o parte din localitatile Otopeni, Afumati si Fundeni au ramas fara energie.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si