Iubita actrita le-a dezvaluit fanilor cum in urma cu 30 de ani manca paine cu margarina si Vegeta, care se cumpara pe bani grei de la sarbi, si se uita in cartea de bucate a Sandrei Marin, visand la ”bunatati”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Cu treizeci de ani in urma. La Piatra Neamt. Puneam margarina pe paine. Painea era pe cartela. Si margarina. Sau untul. Dar nu se gasea
Apoi presaram Vegeta. Obtinuta cu greu, pe parale multe ...din Iugoslavia. De la sarbi.
Apoi citeam cartea de bucate. O aveam de la mama. Veche si cu gravuri. Sanda Marin. Uneori se lua curentul. Deseori
Mancam paine cu margarina si Vegeta si citeam despre friptura...si vanat....si sos... si multe alte bunatati. In piata se vindeau ghebe-ciuperci- Si struguri.


Cateodata facem rost de un sac de cartofi. Foloseam acelasi ulei- era pe cartela- sa prajim cartofii de nu stiu cate ori. Intre timp mancam paine cu margarina si cu Vegeta si citeam Sanda Marin.
Berea se gasea- atunci cand se gasea- in sticle de jumate. Verzi sau maro. Mirosea-avea gust de- a ulei. Nu facea spuma. "Nici daca o turnai de la balcon"- spune prietenul meu cel mai bun Mircea Rusu.
El spune si altele. Mai bine si mai cu umor.
.....sunt la Piatra Neamt acum. La Mall. E frumos. Mi-am cumparat o bere....nu pot sa-o beau. Ma ineaca. Plansul
Inteleg. Eu sunt patetica. Iar voi aveti treburi mai importante”,
a scris actrita pe Facebook.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si