Maia Morgenstern stă acasă cu fostul ei soț, un actor celebru, de care a divorțat acum 20 de ani: ”Zâmbet cu magnoliu și găleată!” FOTO

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor sunt din nou împreună, cei doi fiind părinții lui Tudor Istodor, și el actor.

Petru Luca, joi 26 martie 2020 , 10:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La finele anului trecut, lumea a aflat că Maia Morgenstern și Claudiu Istodor formează din nou un cuplu, la 20 de ani de la divorț. Cei doi actori s-au separat în anul 1999, după 16 ani de mariaj, interval în care a apărut și fiul lor, Tudor Istodor (35 de ani), un actor foarte apreciat în branșă. De câteva luni bune, Maia și Claudiu au decis să facă din nou pasul cel mare, mutându-se împreună, așa că pandemia de coronavirus i-a consemnat pe amândoi la același domiciliu.  

Citeste si: Nu scăpăm de iarnă! ANM a prelungit avertizarea cod galben şi cod portocaliu de viscol

Citeste si: Coronavirus a ajuns și în biserici. Doi preoţi, doi diaconi şi alţi angajaţi ai unei biserici din Bucureşti, infectați cu Covid-19. Au fost confirmați pozitiv

”Da, voi sta acasă! Asta nu înseamnă câtuși de puțin să renunț la antrenamentele zilnice, permanente pe care sunt datoare să le fac pentru a-mi păstra condiția de actriță, de intelectuală, de OM.Da, stau acasă și voi încerca să comunic și să transmit ceea ce fac. Așa cum pot, cum mă pricep: lecturi artistice, antrenamente... la ce mă pricep!”, a mai scris Morgenstern pe pagina ei de socializare. 

Ulterior, marea actriță a postat și o imagine însoțită de un comentariu sugestiv, în fotografie fiind surprins vechiul și noul ei partener de viață.”Zâmbet cu magnoliu și găleată. Asortată. Pe un fundal de cer albastru. Cântă guguștiucii. Si-o ciocanitoare, undeva in depărtare. Într-un cuvânt, Claudiu Istodor.”

Maia Morgenstern nu locuiește în vreun cartier exclusivist al Capitalei, ci în Militari, într-o casă pe care și-a amenajat-o foarte frumos de-a lungul timpului. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si