Maia Morgenstern, umilita la parada militara de la Arcul de Triumf: "Am avut invitatie oficiala, scrisa cu auriu, de la Presedinte".

Maia Morgenstern dezvaluie pe contul ei de socializare cum a fost umilita de Ziua Nationala a Romaniei, la Arcul de Triumf.

joi 01 decembrie 2016 , 17:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maia Morgenstern sustine pe contul sau de Facebook ca a primit invitatie oficiala sa urmareasca parada militara cu ocazia Zilei Nationale de la tribuna, insa nu a fost lasata sa treaca de catre autoritati.

"Dragă Redacţie
Aşa se zicea pe vremea mea. Acu probabil că ar fi corect să scriu : Dragă Carte cu feţe. Sau Draga mea Carte cu feţe... sau fiţe... în fine zic aşa după ce m-am consultat cu fiica mea- adică ce înseamnă, cum s-ar traduce Facebook
Deci:
Am fost invitată - în mod oficial- la parada de 1 Decembrie. Minunat. Am şi confirmat participarea. Astăzi, dis de dimineaţă, după ce am executat coregrafia cu dusul gunoiului, închis copilul pe-afară, aspirator etc.. .m-am îmbrăcat frumos - cizme îmblănite, pulover - 3 bucăţi una peste alta-, fular, mânuşi, căciulă, ochelari de soare... pentru un plus de mister- şi m-am pregătit voiniceşte să întâmpin Ziua Naţională.
Fiica mea - după ce m-a iertat că a trebuit să sară gardul ca să intre în casă:
- Unde te duci mascată aşa?
Eu: - La paradă. Am invitaţie de la Preşedinte!
... - Îl cunoşti?
Eu- Mhmnhnmîn
- Bine, hai că vin şi io! Nu mă lasă inima să te las singură!
Biiiiiine.. Si ne înghesuim noi în tramvaiul 41. Descindem la Caşin. Scot eu ţanţoşã invitaţia oficială, scrisă frumos cu auriu şi aştept sa fiu pofitita cu surle şi trâmbiţe. În tribuna oficială
... Nu se intra pe aici! Mai încolo, mai în spate...
.. . Bine, dar eu... eu... invitaţie...oficiala.. bâigui eu sub privirile compătimitoare ale fiicei mele adolescente
.... haideţi, mai repede, va rugam, treceţi. Pe aici nu se poate intra- nu s-au lăsat înduplecaţi păzitorii.
Am înţeles. Am privit parada de lângă gard.
Apoi, domnişoarele ofiţer de acolo au dorit sa facă fotografii cu mine. Au rugat-o pe fiica mea să ne facă poze. Ziua a fost salvată.
Eu vreau să le mulţumesc. Tuturor"
, a scris ea.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si