Sâmbătă seară, de la ora 20:00, la Kanal D va avea premiera “Strada Speranței”, serialul de comedie urbană care stârnește râsul în hohote. Producția de comedie, menită să le facă românilor serile de weekend mai frumoase, va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00.

Din distribuția acesteia fac arte actori de excepție, precum Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru și  Aristiţa Oprea.

Citeste si: Anunțul momentului: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Comicul de situație, de limbaj, tensiunile izvorâte între vecinii de pe Strada Speranței vor face deliciul telespectatorilor, care se vor putea regăși în poveștile de viață prezentate în acesta producție. Acțiunea serialului are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfăşoară în paralel şi se ramifică într-o serie de situaţii comice, în care se pot regăși telespectatorii. Diferenţele dintre membrii acestor familii devin o sursă inepuizabilă de conflicte, tensiuni, dar şi multă comedie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Există şi ceva care îi uneşte în tot acest tumult, Strada Speranţei, cea pe care locuiesc, suferă şi speră cu toţii.  

Citeste si: Un bărbat a fost reținut după ce a lovit cu pumnul un poliţist care a intervenit pentru a aplana un scandal

Stradă pe care se desfășoară acțiunea plină de umor și contradicții devine un personaj în sine care catalizează toate aspirațiile, dar și conspiratiile acestor personaje memorabile.

Așadar, de sâmbătă seară, de la ora 20:00, cei din fața micilor ecrane îi vor descoperi pe locuitorii de pe “Strada Speranței”, locul în care tristeţea moare prima şi speranţa moare ultima, în serialul de comedie difuzat la Kanal D! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si