Mairead O’Neill, un model în vârstă de 21 de ani, s-a stins din viaţă subit

Vestea că tânăra a murit este cu atât mai şocantă cu cât, înainte cu doar câteva ore de deces, Mairead O’Neill a petrecut alături de prietenii săi.

Webeditor: C.I.P. Author: E. V. miercuri 17 octombrie 2018 , 10:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mairead O’Neill, în vârstă de 21 de ani, de profesie model, din Irlanda, s-a stins din viaţă la vârsta de 21 ani, scrie presa internaţională. Vestea că tânăra a murit este cu atât mai şocantă cu cât, înainte cu doar câteva ore de deces, Mairead O’Neill a petrecut alături de prietenii săi.

Imaginile care au fost publicate pe pagina unui site de socializare nu aveau să prevestească drama ulterioară. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de şoc. “Este un adevărat şoc, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat mai exact, din câte ştiu eu era sănătoasă, nu avea probleme, însă după moartea mamei sale a trecut prin nişte clipe groaznice, era de nerecunoscut”, a declarat Cathy Martin, patroana agenţiei de modă, cu care colabora Mairead O’Neill, pentru Irish Mirror.

Până la această oră nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt şi care este cauza morţii. “Moartea ei nu este tratată ca fiind una suspectă”, relatează newsletter.co.uk.

sursa foto: Daily Mail 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si