Hayley Gascoigne era in pauza unei audieri care avea loc la o judecatorie din comitatul Yorkshire, Marea Britanie, cand a simtit ca ameteste si i se face rau. Femeia, mama a patri copii, a cazut pe holul institutiei, iar familia ei a sunat imediat la salvare si a chemat ajutor.

Medicul care a sosit la fata locului nu s-a grabit deloc sa ajunga la femeie si urca

incet scara circulara in timp ce familia panicata striga la el sa se grabeasca. Un detectiv care a fost martor la tragedie a declarat ca "a parut ca a durat ceva timp pana cand medicul si-a dat seama cat de grava e situatia", asa ca barbatul a intervenit sa il ajute sa faca manevrele de resuscitare pentru ca instinctul ii spunea ca medicul nu e prea concentrat si situatia nu e prea buna.

Un alt martor, un politist, a spus ca a auzit o asistenta mai in varsta cand l-a intrebat pe medic unde ii este trusa medicala, iar acesta i-a raspuns: "Am lasat-o in masina, imi pare rau, am crezut ca e doar un lesin"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un al treilea martor a declarat ca a vazut cum, la un moment dat femeia a inceput sa respire din nou, asezata in pozitia corecta de catre oamenii din hol, inainte ca salvarea sa vina, si crede ca femeia ar fi avut sansa sa supravietuiasca daca medicul ar fi luat-o in serios si ar fi intervenit cu echipamentul necesar.

Hayley a decedat in acea zi, la spital, iar cauza mortii s-a stabilit ca a fost hipertensiunea care a facut ca inima ei sa se opreasca.

L-a autopsie s-a stabilit ca femeia in varsta de 32 de ani era perfect sanatoasa si nu consumase medicamente, alcool sau droguri.

Sursa: thesun.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si