Emma Burton, o britanica in varsta de 35 de ani si mama a 4 copii, a fost arestata pentru ca a intretinut in repetate randuri relatii sexuale cu un minor. Adolescentul, in varsta de 13 ani, se pare ca ar fi fost cucedrit de femei cu daruri sumpe si un telefon de ultima generatie, toate cumparate cu cartea de credit a sotului Emmei.

Citeste si: A luat 9.90 la Evaluarea Nationala, dar nota a nemultumit-o. Ce rezultat a obtinut o eleva din Olt dupa contestatie

Mama adolescentului a fost cea care a alertat politia, dupa ce adescoperit imagini si filmulete cu caracter pornografic in telefonul fiului sau.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Politistii i-au gasit repede pe cei doi, care se aflu chiar in masina Emmei. Pe bancheta din spate a autoturismului, politistii au gasit lenjeriile intime ale celor doi.

Baiatul a fost foarte suparat ca mama lui i-a

reclamat "iubita" la politie si le-a spus parintilor ca "O iubesc pe Emma si vreau sa traiesc alaturi de ea!"
In timpul procesului, femeia de 35 de ani a fost sustinuta de sotul sau si de rude. Judecatorii au condamnat-o la 2 ani si jumatate de inchisoare pentru act sexual cu un minor, scrie Mirror. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si