Mama Alexandrei Măceşanu rupe tăcerea. Mărturii cutremurătoare după confruntarea cu procurorii DIICOT

Mama Alexandrei Măceşanu s-a decis să rupă tăcerea şi a acordat un interviu, imediat după vizita sa la DIICOT.

R.B., joi 05 septembrie 2019 , 19:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mama fetei dipărute face mărturisiri cutremurătoare. Femeia susţine că este convinsă că Alexandra trăieşte, de aceea a refuzat să predea actul de identitate al copilei până nu se face contraexpertiză.

Citeste si: Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

"Nu suntem lămuriţi că fata a murit în butoi. Nu sunt probe suficiente. Ne legăm de o mică speranţă. Să o găsim. Să intre într-o bună zi pe poartă. Problele sunt dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele. Concret, nu ştim dacă antropologic toate oasele erau din corpul ei (...) Mi-au cerut buletinul şi le-am zis că nu. Măcar până nu se face contraexpertiză nu îl dau, să fim siguri", a explicat mama Alexandrei.

"Eu cred că a fost răpită, dar din casa aia a luat-o altcineva. Susţin cu tărie că a luat-o cineva de acolo", mai spune femeia.

Citeste si: OFICIAL! Anchetatorii au găsit șapte dinți ai Alexandrei în butoi! Șocant, unde sunt ceilalți?

Mama adolescentei dispărute a povestit ce s-a întâmplat imediat după răpirea Alexandrei.

"A sunat pe telefonul soţului. Când răspundea soţul, ala închidea. Am răspuns eu şi am zis: dacă ai sunat vorbeşte. Mi a zis că au plecat la mare şi după merg în Anglia să facă bani. Şi am zis cum să pleci cu copilul meu să faci bani când eşti mai bătrân decât mine? Mi-a zis mamă soacra. I-am zis că e mai bătrân decât mine şi am încheiat. Poliţia zice că şi-a făcut datoria. Dacă şi-o făceau, copilul era lânga noi", a continuat femeia.

Sursa: romaniatv.net

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si