Condamnare cu închisoare după un caz șocant dintr-o școală din municipiul Botoşani. Potrivit presei locale, directorul adjunct al unității de învățământ a fost atacat și amenințat de mama unei eleve.

Citește și: Un elev a pulverizat spray lacrimogen pe holul unei şcoli din Craiova. Oamenii legii au ajuns la fața locului

Dezlănțuită, femeia, în vârstă de 43 de ani, a lovit doi elevi și a fost potolită cu greu, informează Monitorul de Botoșani.

Profesorii s-au baricadat în școală

Pentru a scăpa de ea, cadrele didactice au trebuit să se baricadeze în școală. Femeia a fost condamnată luni 21 noiembrie la închisoare cu executare pentru agresiune și amenințări.

Citește și: Bătaie în stradă, într-un oraș din România. Opt persoane au fost reținute

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Deși sentința nu este definitivă, femeia este deja la pușcărie pentru o altă faptă cu violență comisă în trecut.

Scene șocante în școala din Botoșani

Scenele uluitoare s-au petrecut pe terenul de sport al colii în urmă cu mai bine de patru ani. Incidentul ar fi fost ținut departe de opinia publică.

La acel moment, doi băieți au fost atacați de femeie și de fiica ei.

Unul a fost imobilizat de fată, iar celălalt a fost lovit de mamă.

Elevii au reușit într-un final să scape și au fugit în școală, unde s-au întâlnit cu directorul adjunct și cu profesorul de sport.

Amenințări cu moartea la adresa directorului adjunct

Speriaţi, băieții s-au ascuns după cadrele didactice și au povestit pe scurt ce li s-a întâmplat. A fost vorba doar de câteva secunde, pentru că în scurt timp a năvălit în școală și mama elevei, care continua să fie agresivă fizic şi verbal.

Cu greu a fost scoasă în afara unității de învățământ, însă, în timp ce era pe holul școlii, femeia a proferat amenințări și la adresa directorului adjunct care intervenise.

„Eu te distrug, te desfiinţez”  a strigat femeia. Pentru a scăpa de ea, cadrele didactice au scos-o cu forța din școală și au încuiat ușa, dar femeia a continuat să se manifeste violent, lovind cu pumnii şi picioarele în uşa de acces în instituţie, adresând ameninţări cu moartea directorului adjunct.

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii britanici sunt membrii unor clanuri periculoase- radioimpuls.ro

„Eu te distrug. Merg eu la inspectorat şi te aranjez”, a strigat femeia.

Condamnată la închisoare cu executare

Trimisă în judecată pentru agresiune și amenințare, mama bătăușă a fost găsită vinovată și condamnată pentru fiecare faptă.

Între timp ea fusese încarcerată pentru o tâlhărie comisă asupra unui vârstnic. Așa că magistrații Judecătoriei Botoșani au contopit toate pedepsele și au condamnat-o în final la 3 ani şi 6 luni închisoare, în regim de detenție. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si