Mama care și-a abandonat cele două fetițe în mașină, la o temperatură de 33 de garde, a fost condamnată. Ce pedeapsă a primit pentru moartea copilelor

Mama care și-a lăsat cele două fetițe închise în mașină, pentru a fuma marijuana cu prietenii, a fost condamnată la închisoare.

M. P., luni 17 decembrie 2018 , 18:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fetițele de un an, respectiv 2 ani, s-au sufocat în mașină, la o temperatură de peste 33 de grade. Cele două micuțe au fost lăsate vreme de 15 ore în mașină, mama distrându-se la o prietenă în tot acest timp.

Când s-a întors la mașina, a doua zi după-amiaza, cele două zăceau inconștiente.

Însă, în loc să le ducă de ugență la spital, Amanda le-a făcut baie și le-a schimbat. A doua zi, duse în cele din urmă la medici, fetițele au murit.

Ce le-a spus mama oamenilor legii

În primă fază mama le-a spus anchetatorilor că cele două fetițe au leșinat după ce au mirosit unele flori în parc.

Ulterior, femeia a pledat viovată la două capete de acuzare, neglijență și abandon de familie, deși inițial încercase să-și ascundă faptele, spunându-le medicilor că micuțele au leșinat în timp ce miroseau flori într-un parc din apropiere.

Judecătorii nu au fost impresionați și au condamnat-o la două pedepse a câte 20 de ani, în total patru decenii de închisoare.

"Accept orice pedeapsă mi se va da, nu sunt scuze pentru ceea ce am făcut", a spus femeia, înainte de pronunțarea sentinței.

Sursa: onservator.tv


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica... Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si