Mama baiatului: I-a dat si cu palma, i-a dat si cu pumnul. Copilul nu mai vrea sa mai vina la scoala.

Directoarea scolii: A fost bruscat, in sensul de a fi adus de pe hol. in sala de curs.

"Era rau de tot lovit. l-ati vazut cum era, ca doar nu va mint. I-am facut radiografia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



Cand si-au vazut copilul, parintii au inlemnit. Baiatul se plangea ca nu mai vede si avea fata plina de vanatai. Socul cel mare a venit cand mama si tatal lui au aflat ca nu vreun elev bataus l-a lovit, in curtea scolii, ci chiar invatatoarea, in timpul orelor de curs.

Parintele baiatului: Ce ai patit, tati? Mi-a dat doamna cu pumnul. Cand am auzit... va dati seama,  nu mi-a venit sa cred asa ceva.
Si m-am dus la doamna directoare, a chenat-o pe doamna invatatoare si a recunoscut ca l-a batut.


Se spune ca o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, dar, in  cazul de fata, invatatoarea nu este la prima fapta! In urma cu doi ani, femeia l-ar mai fi lovit pe copil. Parintii, in loc s-o reclame, ar fi inchis ochii, intorcand, astfel, si celalalt obraz al copilului.

Mama: I-a ramas si amprenta degetelor pe fata.
si ati iertat-o atunci?  am iertat-o, si-a cerut scuze fata de noi si atunci am iertat-o.


Ultima oara, dascalul l-ar fi lovit pe copil pe motiv ca n-ar fi fost atent la lectii. Cei din conducerea scolii au inceput o ancheta, iar corectia plina de agresivitate, pe care i-a aplicat-o, nu va ramane fara urme in cariera lui.

Nicoleta Sarafoleanu- directoarea scolii Dionisie Romano: Consiliul de administratie a decis ca este cazul sa se inceapa cercetarea  disciplinara prealabila



Agresiunea invatatoarei n-a lasat doar urme fizice, ci si psihice.

Maria Cristache -psiholog- Ramane o experienta care psihic nu are cum sa se stearga. Copiii in formare si adolescentii raman cu traume pentru totdeauna.


Parintii, care au depus deja plangere la politie, au de gand sa-si retraga copilul de la clasa invatatoarei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si