Mama criminalului jurnalistei bulgare, dezvăluiri dureroase! Ce i-a spus fiul ei după ce a comis oribila crimă!

Bulgaria este în doliu după ce Victoria Marinova, o tânără jurnalistă de 30 de ani, a fost violată şi ucisă cu sânge rece la Ruse.

C.I.P., joi 11 octombrie 2018 , 16:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Autorităţile bulgare au reuşit să îl identifice pe cel care a comis crima, el fiind un tânăr de 21 de ani. Severin Nadejdov Krasimirov este omul care a reuşit să devină cea mai detestată persoană din Bulgaria în ultima perioadă.

Mama lui Severin, Nadejda Krasimirova, a stat de vorbă cu jurnaliştii din ţara vecină şi le-a povestit acestora ce i-a spus fiul ei după ce a comis oribila crimă. "Mi-a zis că era beat şi drogat. Plângea şi îmi spunea că nu îşi mai aminteşte nimic. Să ştiţi că el nu este deloc un om rău.", a mărturisit aceasta.

Mai mult, mama criminalului a dezvăluit că fiul ei urma un tratament medicamentos pe care îl oprise cu puţin timp înainte de a comite crima. Severin Krasimirov are şi un handicap. Femeia a spus că mai are acasă încă 7 copii şi că traiul lor este unul extrem de greu.

Severin Krasimirov a fost reţinut de autorităţile bulgare în Germania, acolo unde se află în arestul Poliţiei. Magistraţii germani au decis astăzi când îl vor extrăda în Bulgaria, acest lucru urmând să se întâmple în următoarele 40 de zile.

Te-ar putea interesa si